Language

FOLLOWS:

Filter Media

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Media

Filter Media

  • https://www.sffiltech.com/img/pps_filter_cloth.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116101223_361.jpg

Pps filter cloth

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Material:
Jarum PPS ditumbuk dirasakake
450gsm, 500gsm, 550gsm
Perawatan Rampung:
Singed, calendered, heat set, water&oil repellent, PTFE membrane
 
Ukuran: diameter 100mm, 125mm, 130mm, 150mm, 180mm, 250mm ect.
Dawane kasedhiya. Ukuran khusus kanggo ngatur.
 
Process Method: sewing or welded
 
Kaluwihan:
Tahan suhu dhuwur
Ing suhu kerja: 190 derajat
Suhu maksimal: 230 drajat
Titik lebur, warna kuning
PPS nduwe wilayah filtrasi gedhe lan kinerja filtrasi sing apik.
 
Kantong kolektor filter tas:
Amarga saben filter duwe karakteristik lan paramèter,
nalika kita milih bahan filter kanggo tas panyaring bledug,
kita kudu ngerti parameter ing ngisor iki: suhu, lembab,
diameter bledug, sifat kimia gas, abrasive bledug, Filter mekanik saringan.
Umume, tas filter kolektor bledug SFF akeh digunakake ing filtrasi gas sampah industri, bledug sing migunani, saringan gas suhu dhuwur.
Pabrik tas tapis Shanghai nyedhiyakake solusi sing apik miturut karakteristik bledug, mbantu sampeyan milih bahan filter sing paling apik supaya bisa luwih apik nyaring.




Contact Formulir
Menu