Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Filter Pra-Filter

Home » Products » Filter Udara » Filter Filter Pra-Filter

Contact Us

  • Filter filter nilon bolong

    Katrangan:Kelas g2 bledug, wedhi, glepung, cat dll, lan saring minyak kanthi saringan pemisahan
    Bisa digawe kanthi kabeh ukuran
    Bisa di resiki ing mesin cuci piring utawa mesin cuci tekanan
    Lumahing penyejukan sing gedhe banget tanpa resistensi hawa sing gedhe banget

    Read More
  • Filter sintetis serat kanthong pra-filter

    Katrangan:Aplikasi: Minangka filter pra sistem udara

    Read More
  • Filter pra-filter karo bingkai kertas

    Katrangan:Aplikasi: Minangka filter pra sistem udara

    Read More
  • Priksa pra-filter karo bolong logam lan logam

    Katrangan:10 pleats / kaki, 25% luwih dhuwur tinimbang produk normal
    Media Filter lan pigura nggunakake ikatan adesif, struktur sing kuwat
    Media Filter bisa diganti, pigura bisa didaur ulang
    Media Filter lan logam bolong adhesion sing kenceng, nambah kekuwatan materi panyaring, efektif banget ngrusak goyange, nyuda polusi sekunder.

    Read More
  • Filter pra-filter karo bingkai media sing digandhengake

    Katrangan:7 pleats / kaki, 40% luwih dhuwur tinimbang produk normal
    Kanthi pigura terus, struktur sing kuwat banget
    Pelanggan bisa ngganti materi kanthi gampang banget, sing duwe lan pigura bisa didaur ulang maneh

    Read More
  • Panel pra-saringan

    Katrangan:Wangun "V" kawat stainless steel sing dirancang ing hulu, pangguna bisa ngganti bahan sing gampang banget, bingkai bisa digunakake maneh
    Media Filter lan pigura sing diikat dening adesif, bisa njamin ora ana bypass utawa bocor sanajan ana ing aliran udara gedhe
    Wis kasedhiya, yen dibutuhake miturut jinis instalasi
    Kekandelan vs Efisiensi vs Tekanan nyelehake Dimensi vs Aliran udhara

    Read More
  • Filter karbon Karbon

    Katrangan:Filter panel yaiku filter pra filter lan filter udara.
    MOQ: 1pc
    Wektu pengiriman: 7 nganti 30 dina kerja
    Pelabuhan: Shanghai
    Tembung pembayaran: T / T, Paypal, Western Union, L / C, D / P, D / A

    Read More
  • Kertas panyaring semprot jenis garing

    Katrangan:V saringan garing, uga dikenal minangka kertas filter cat, saringan kabut kabut (papan panyaring lempitan). Digunakake kanggo ruangan semprot garing saka jinis produk sing ramah lingkungan, Gunakake filter perlindungan lingkungan

    Read More
  • Filter kertas cat

    Katrangan:Iki nggawe semprotane / cat ora ana banyu maneh, polusi! Bisa nyaring cat, minyak, bahan mentah kaca, epoksi, tar, wesi Christopher dawa, cairan bahan kerja, plastik, keramik, pewarna, lukisan, porselin, lan sapiturute, efek penyaring udara garing padha karo 99.99%, luwih dhuwur syarat ing lingkungan kerja semburan utawa asor luwih gedhe nalika nggunakake isih luwih apik. Filter garing bisa nyerep nyemprot overspray

    Read More
  • Media panyaring kaca

    Katrangan:Gulungan media digunakake kanggo ngethok bantalan saka bantalan saringan cilik sing digunakake ing mesin pembersih vakum, kanthi ukuran sing akeh digunakake ing aplikasi papan cat kanggo njamin asil lukisan sing sampurna.
    ucfresh nyedhiyakake rol media ing macem-macem jembar, ketebalan lan kelas panyaring sing cocog karo aplikasi paling. Pelanggan uga bisa milih ing antarane media sintetik utawa media serat kaca kinerja sing luwih dhuwur.

    Read More
  • Kelas saring cat M5 nganti M6

    Katrangan:Aplikasi: Minangka panyaring udhara sing apik kanggo sistem ventilasi utawa peralatan khusus Khusus cocog kanggo filtrasi akhir ruang stemprot, cat

    Read More
  • Media panyaring sintetik efisiensi sing dhuwur

    Katrangan:Aplikasi: Minangka pra-filter ing udhara, hawa seger lan hawa daur ulang

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 12 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca