Language

FOLLOWS:

Filter Tas

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Tas

Filter Tas

  • https://www.sffiltech.com/img/ptfe_filter_bag.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2017/12/29/20171229153359_759.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2017/12/29/20171229153410_392.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2017/12/29/20171229153418_187.jpg

Tas Filter PTFE

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Material:
Jarum PTFE uga diarani Teflon, kanthi kinerja suhu suhu 260 sentigrade, suhu cepet bisa nganti 280 sentigrade. PTFE minangka bahan khusus kanthi resistensi alkali lan asam, anti-hidrolisis, dimensi fisik sing stabil, utamane digunakake ing dandang pembakaran batu bara, pembakaran sampah, prodhuksi karbon ireng, ngasilake Tio2 kanggo perawatan fume utawa koleksi bledug, uga suhu sing dhuwur utawa sawetara filtrasi cairan sing corrosive.

Weight: PTFE needle punch felt with the common weight 750gsm to 800gsm for ptfe filter bag
Finish Treatment for ptfe felt: heat set and with PTFE membrane

Ptfe bag filter diameter size: 100mm, 125mm, 130mm, 150mm, 180mm, 250mm etc.
Dawane kasedhiya. Ukuran khusus kanggo ngatur.
Filter bag Process Method: sewing
 
Ptfe bag filters Advantages:
a) Daya tahan suhu sing dhuwur
b) resistensi keasaman sing apik
c) Rintangan alkalinitas sing apik,
High filtration efficiency
 
Dust collector filter bags:
Amarga saben filter duwe karakteristik lan paramèter,
nalika kita milih bahan filter kanggo tas panyaring bledug,
kita kudu ngerti parameter ing ngisor iki: suhu, lembab,
diameter bledug, sifat kimia gas, abrasive bledug, Filter mekanik saringan.
Umume, tas filter kolektor bledug SFF akeh digunakake ing filtrasi gas sampah industri, bledug sing migunani, saringan gas suhu dhuwur.
Pabrik tas tapis Shanghai nyedhiyakake solusi sing apik miturut karakteristik bledug, mbantu sampeyan milih bahan filter sing paling apik supaya bisa luwih apik nyaring.

Application: Chemical industry coal-fired boiler,waste incineration industry and non-ferrous metal production

Contact Formulir
Menu