Language

FOLLOWS:

Filter Media

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Media

Filter Media

  • https://www.sffiltech.com/img/ptfe_filter_cloth.jpg

Kain Filter PTFE

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Jarum PTFE uga diarani Teflon, kanthi kinerja suhu suhu 260 sentigrade, suhu cepet bisa nganti 280 sentigrade. Filter PTFE dirasakake minangka bahan khusus kanthi resistensi alkali lan asam, anti-hidrolisis, dimensi fisik sing stabil, saéngga tas filter ptfe utamane digunakake ing dandang pembakaran arang batu, insinansi sampah, prodhuksi karbon ireng, ngasilake Tio2 kanggo perawatan wasap utawa koleksi bledug , uga sawetara suhu sing dhuwur utawa sawetara panyaring cairan sing corrosive.

Catetan:
1. Spesifikasi filter tas tas khusus bisa disesuaikan, kaya rasane spun lace ngrasa, campuran ptfe karo serat liyane lan sapiturute.
2. ambane maksimal kanggo filter filter ptfe: 2.2meter.
3. kalorone kain filter ptfe lan tas filter ptfe kasedhiya saka sffiltech Shanghai.

Kaluwihan jarum PTFE dirasakake:
a) Daya tahan suhu sing dhuwur
b) resistensi keasaman sing apik
c) Rintangan alkalinitas sing apik,
d) Katulusan filtrasi dhuwur
F) Media filter paling apik sajrone kabeh filter

Prinsip kerja saka jarum PTFE dirasakake:
Bakal dijahit ing kantong filter PTFE kanggo omah tas filter


Suhu kerja ing 260 derajat
Bisa digunakake ing kelembapan, kahanan kerja kimia sing kasar

Contact Formulir
Menu