Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Media

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Media

Filter Media

  • https://www.sffiltech.com/img/ptfe_filter_cloth.jpg

Kain Filter PTFE

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

 

Jarum PTFE uga diarani Teflon, kanthi kinerja suhu suhu 260 sentigrade, suhu cepet bisa nganti 280 sentigrade. Filter PTFE dirasakake minangka bahan khusus kanthi resistensi alkali lan asam, anti-hidrolisis, dimensi fisik sing stabil, saéngga tas filter ptfe utamane digunakake ing dandang pembakaran arang batu, insinansi sampah, prodhuksi karbon ireng, ngasilake Tio2 kanggo perawatan wasap utawa koleksi bledug , uga sawetara suhu sing dhuwur utawa sawetara panyaring cairan sing corrosive.
 
Catetan:
1. special ptfe bag filter specification can be customized,like the spun lace ptfe felt, ptfe mix with other fiber together and so on.
2. maximum width for ptfe filter felt:2.2meters.
3. both ptfe filter cloth rolls and ptfe filter bags are available from Shanghai sffiltech.

Advantages of PTFE needle felt:
a) Daya tahan suhu sing dhuwur
b) resistensi keasaman sing apik
c) Rintangan alkalinitas sing apik,
d) High filtration fineness
F)Best filter media during all the filter media

Working principle of PTFE needle felt:
It will be sewn into PTFE filter bag for filter bag house


Working temperature is under 260 degree
Can be used under moisture, high harsh chemical working condition

Contact Formulir