Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Perumahan Filter Tas

Home » Products » Filter Filter » Perumahan Filter Tas

Perumahan Filter Tas

  • https://www.sffiltech.com/img/pvdf_bag_filter_housing.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116150734_251.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116150804_766.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116150819_528.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116150843_751.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116150912_126.jpg

Pvdf omah Filter filter

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Saringan cair plastik pvdf berkualitas tinggi perumahan plastik banyu
1. Deskripsi ringkes babagan perumahan kantong banyu plastik bahan pvdf   
perumahan kantong banyu plastik bahan pvdf
pvdf plastik
kanggo tas2 #, 1 #, 5 #
gampang dipasang
Iki salah siji sing paling apik ing jagad iki, bisa digunakake kanthi akeh ing perawatan banyu segara lan uga suwe nggunakake masalah bocor.
PVDF bisa nglawan suhu suhu 150Deg. Bobot sekitar 26kg kanggo siji omah filter tas.
Kanthi kontrol kualitas tinggi, omah filter tas pvdf kita misuwur banget ing pasar pangguna pungkasan.
 
2. Jinis perumahan kantong banyu plastik bahan pvdf:
2 # perumahan plastik banyu pvdf perumahan
5 # perumahan pvdf plastik omah plastik

4. Aplipsikasi perumahan kantong banyu plastik bahan pvdf
perumahan pvc plastik banyu kantong plastik ing Paint
Filtrasi banyu proses
Solusi Plating
Lapisan
Lubricants
Pelarut
Cairan Hidrolik
Remediasi Banyu Dhasar
Pangobatan Banyu Limbah Industri

Packaging & Delivery
Rincian Kemasan: Kode HS: 8421392200 kanggo omah filter kantong plastik
1. Plastik plastik nang lan kothak kayu ing njaba
2. biasane palet
3. Kita nggawe paket minangka syarat pelanggan
4.Kami yakin paket kita kanthi becik nglindhungi barang kanthi apik.
5.nalika barang-barang kita nganggo segara, yen pesenan cilik, kita uga bisa milih pesawat utawa Ali ngumumake utawa Fedex UPS DHL lan sapiturute.
6. Kita bisa nawarake label OEM ing kantong tenunan yen jumlah gedhe
7. Kita duwe forwarder dhewe nanging yen sampeyan duwe, kita uga bisa nggunakake penerjemah sampeyan
Rincian Pangiriman: Dikirim ing 7 dina sawise mbayar
Detail Perusahaan
Produk utama: Filtrasi debu, filtrasi filter cairan lan mesin sing gegandhengan
1. Kantong filter filtrasi mikro
Polyester micro filter bag, PE micro filter bag, Micro filter bag, 5 micro filter bag, 10 micro filter bag, PP micro filter bag, nilon micro filter bag, ptfe micro filter bag, stain steel micro filter bag and micro filter felt from 0.2 mikro nganti 600mikro lan sapanunggalane.
Omah tas filter cair
Filtrasi cair lan produk pamisahan
Sistem panyaring tas
Sistem panyaring Cartridge
Sistem filter pipa
Sistem saringan reresik dhiri
Sistem filter pembersih mandiri kanthi otomatis
2. Filtrasi lebu ----- tas filter
Polyester filter bag, polyester anti-static filter bag, polyester filter bag blending, polyester filter bag with membrane, polyester filter bag water and oil repactor, polyester filter bag special type, pp filter bag, aramid filter bag pps filter bag acrylic filter bag, p84 filter bag, ptfe filter bag, ptfe mix p84filter bag, HST filter bag, fiberglass filter bag, PTFE mix pps filter bag, Basalt filter bag and polyester filter kain akrilik filter kain. Kain filter P84, kain filter pps lan filter filter fiberglass lan sapanunggalane.

3. Mesin kanggo nggawe tas filter bledug
Baris tabung tas filter otomatis, garis tabung tas filter Semi-Otomatis, mesin jahit tas saring jarum, mesin jahit dobel, mesin jahit lengen dawa, liwat mesin jahit kunci, mesin slitting, mesin filter punch ngisor, mesin paket, jarum garis doyo lan sapanunggalane.
Panggunaan / Kesempatan
Kantong saring bisa digunakake kanggo filtrasi industri, filtrasi produk, pamisahan padhet / cair, kayata:
- Tanduran campuran aspal
- Stasiun listrik biomassa
- Industri kimia lan farmasi
- Pangurangan suhu dhuwur
- SPBU listrik bara
- Industri panganan
- Produksi logam lan baja non-ferrous
- Industri semen, gypsum lan jeruk nipis
- Pangobatan limbah termal

Kita ngontrol saben langkah-langkah kanggo detail omah filter kanthi pengalaman luwih saka 10 taun
Kita peduli karo kabeh detail babagan perumahan filter kantong plastik, sanajan uga bagean cilik sing dikepengini kontrol kualitas paling apik
Sampeyan bisa ndeleng rincian gambar kanggo ndeleng kontrol kualitas kita.
Tas panyaring tas
Kita duwe akeh perumahan filter kantong plastik sing fokus ing detail cilik kanggo nambah kontrol kualitas.
aplikasi:
perumahan plastik tas Filter bisa digunakake ing Paint, bir, minyak sayur, obat, kosmetik, bahan kimia, produk minyak bumi, bahan kimia tekstil, bahan kimia fotografi, solusi elektroplating, susu, banyu mineral, pelarut panas, lateks, banyu industri, sirup, resin , nyithak tinta, banyu limbah industri, jus, lenga sing bisa dipangan, lilin.
Prinsip kerja
Perumahan saringan stainless steel tas santai santai yaiku jinis struktur novel, volume cilik, operasi sing gampang lan fleksibel, energi, efisiensi dhuwur, operasi terlampir lan peralatan filtrasi macem-macem adaptasi.
Sffiltech siri stainless steel tas Filter omah: silinder saring, kepala filter lan struktur pambuka kanthi cepet, stainless steel tas tas nguatake komponen utama.
Filter kasebut minangka piranti panyaring jinis tekanan, cair saka cangkang saringan ing ngisor lawang menyang kanthong pipa lan piranti kanggo nguatake jaringan, penyusupan Cairan kudu derajat ketegangan kantung sing bisa tas Filter filtrate dhewe yaiku, najis. partikel dijupuk tas Filter. Penggantian tas filter gampang banget, tanpa konsumsi bahan dhasar.
Tas panyaring tas

omah filter kantong plastik
Sampeyan bisa ndeleng saben detail kanthi kontrol kualitas dhuwur

Saka bagean nganti produk sing wis rampung, kita nyoba supaya bisa ngontrol kualitas, kaya sampeyan dadi tanduran kanggo ngunjungi perumahan filter kantong plastik

Napa Pilih kita

Fitur perumahan plastik banyu bahan pvdf omah
- struktur sing gampang lan cukup
- panyegelan apik
- kapasitas aliran banyu dhuwur
- gampang operasi
- noto panyegelan positif supaya ora bypassing
- kehalusan nyaring dhuwur
- gampang ngganti

 

Pambuka Company

Contact Formulir