Language

FOLLOWS:

Perumahan Filter Tas

Home » Products » Filter Filter » Perumahan Filter Tas

Perumahan Filter Tas

  • https://www.sffiltech.com/img/pvdf_bag_filter_housing.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116150734_251.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116150804_766.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116150819_528.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116150843_751.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116150912_126.jpg

Pvdf omah Filter filter

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

High quality liquid filters pvdf material plastic water bag housing
1. Brief description of pvdf material plastic water bag housing   
pvdf material plastic water bag housing
plastic pvdf
kanggo tas2 #, 1 #, 5 #
gampang dipasang
Iki salah siji sing paling apik ing jagad iki, bisa digunakake kanthi akeh ing perawatan banyu segara lan uga suwe nggunakake masalah bocor.
PVDF bisa nglawan suhu suhu 150Deg. Bobot sekitar 26kg kanggo siji omah filter tas.
With high quality control, our pvdf bag filter housing is very popular in end user market.
 
2. Types of pvdf material plastic water bag housing:
2# pvdf material plastic water bag housing
5#  pvdf material plastic water bag housing

4. Apvdflications of pvdf material plastic water bag housing
pvdf material plastic water bag housing in Paint
Filtrasi banyu proses
Solusi Plating
Lapisan
Lubricants
Pelarut
Cairan Hidrolik
Remediasi Banyu Dhasar
Pangobatan Banyu Limbah Industri

Packaging & Delivery
Packaging Details:    HS code: 8421392200 for plastic bag filter housing
1. Plastik plastik nang lan kothak kayu ing njaba
2. biasane palet
3. Kita nggawe paket minangka syarat pelanggan
4.Kami yakin paket kita kanthi becik nglindhungi barang kanthi apik.
5.nalika barang-barang kita nganggo segara, yen pesenan cilik, kita uga bisa milih pesawat utawa Ali ngumumake utawa Fedex UPS DHL lan sapiturute.
6. Kita bisa nawarake label OEM ing kantong tenunan yen jumlah gedhe
7. Kita duwe forwarder dhewe nanging yen sampeyan duwe, kita uga bisa nggunakake penerjemah sampeyan
Rincian Pangiriman: Dikirim ing 7 dina sawise mbayar
Company Detail
Main product: Dust filtration,liquid filter filtration and related machines
1.  Micro filtration filter bag
Polyester micro filter bag, PE micro filter bag, Micro filter bag,5 micro filter bag,10 micro filter bags,PP micro filter bag,nylon micro filter bag,ptfe micro filter bag,stain steel micro filter bag and micro filter felt from 0.2 micro to 600micro and  so on.
Liquid filter bag housing
Liquid filtration and separation products
Bag filter system
Sistem panyaring Cartridge
Pipe filters system
Self cleaning filters system
Auto back-flush self cleaning filter system
2.  Dust filtration-----filter bag
Polyester filter bag,polyester anti-static filter bag,polyester filter bag blending,polyester filter bag with membrane,polyester filter bag water and oil repellent,polyester filter bag special type,pp filter bag,aramid filter bag pps filter bag acrylic filter bag, p84 filter bag, ptfe filter bag,ptfe mix p84filter bag,HST filter bag,fiberglass filter bag,PTFE mix pps filter bag,Basalt filter bag and polyester  filter cloth acrylic filter cloth. P84 filter cloth,pps filter cloth and fiberglass filter farbic and so on.

3.  Machines for making dust filter bags
Automatic filter bag tube line,Semi-Automatic filter bag tube line,Tripe-needle filter bag sewing machine,double need sewing machine, long arm sewing machine,over lock sewing machine,slitting machine,filter bag bottom punching machine,package machines,needle punch line and so on.
Usage/Occasion
Filter bag can be used for industrial filtration,product filtration,solid/liquid separation, like:
- Tanduran campuran aspal
- Stasiun listrik biomassa
- Industri kimia lan farmasi
- High temperature deducting
- SPBU listrik bara
- Industri panganan
- Produksi logam lan baja non-ferrous
- Industri semen, gypsum lan jeruk nipis
- Pangobatan limbah termal

Kita ngontrol saben langkah-langkah kanggo detail omah filter kanthi pengalaman luwih saka 10 taun
We care every detail of the plastic bag filter housing, even one small part we wish best quality control
Sampeyan bisa ndeleng rincian gambar kanggo ndeleng kontrol kualitas kita.
Tas panyaring tas
We have a lot of plastic bag filter housing each one we focus on small detail to improve the quality control.
aplikasi:
plastic bag filter housing can be used in the Paint, beer, vegetable oil, medicine, cosmetics, chemicals, petroleum products, textile chemicals, photographic chemicals, electroplating solution, milk, mineral water, hot solvent, latex, industrial water, syrup, resin, printing ink, industrial waste water, juice, edible oil, waxes.
Prinsip kerja
Perumahan saringan stainless steel tas santai santai yaiku jinis struktur novel, volume cilik, operasi sing gampang lan fleksibel, energi, efisiensi dhuwur, operasi terlampir lan peralatan filtrasi macem-macem adaptasi.
Sffiltech siri stainless steel tas Filter omah: silinder saring, kepala filter lan struktur pambuka kanthi cepet, stainless steel tas tas nguatake komponen utama.
Filter kasebut minangka piranti panyaring jinis tekanan, cair saka cangkang saringan ing ngisor lawang menyang kanthong pipa lan piranti kanggo nguatake jaringan, penyusupan Cairan kudu derajat ketegangan kantung sing bisa tas Filter filtrate dhewe yaiku, najis. partikel dijupuk tas Filter. Penggantian tas filter gampang banget, tanpa konsumsi bahan dhasar.
Tas panyaring tas

plastic bag filter housing
Sampeyan bisa ndeleng saben detail kanthi kontrol kualitas dhuwur

From parts to our finished products, we tried every possible to control the quality, I like you to be our plant to visit us for plastic bag filter housing

Napa Pilih kita

Features of pvdf material plastic water bag housing
- struktur sing gampang lan cukup
- panyegelan apik
- kapasitas aliran banyu dhuwur
- gampang operasi
- noto panyegelan positif supaya ora bypassing
- kehalusan nyaring dhuwur
- gampang ngganti

 

Pambuka Company

Contact Formulir
Menu