Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Peralatan Filter

Home » Products » Filter Udara » Peralatan Filter

Peralatan Filter

  • https://www.sffiltech.com/img/re_cycle__filtration_machine.jpg

Mesin filtrasi siklus ulang

Keterangan:

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Advantage:
Dijamin tahan luwih suwe
MERV 8 sing bener njaga efisiensi
Ngrampungake kabeh pedoman efisiensi filter rumah sakit sing diterbitake

Description:
Filter panel lipit kapasitas dhuwur kasedhiya ing jerone 1 ", 2" utawa 4 ".
Aplikasi khas: Prefilter kanggo filter efisiensi sing luwih dhuwur, filter mandhiri kanggo atap, sistem pamisah, unit bebas, sistem paket, lan pawang udara.
Efisiensi: Nilai 8 kanggo MERV lan MERV-A nalika dievaluasi ing ASHRAE Testing Standard 52.2.
Media: Campuran saka katun lan serat sintetis ing kemul media sing apik.
Gulung tekanan pungkasan sing disaranake: 1.0 "wg yen dioperasikake jam 500 fpm. Desain sistem bisa uga ndhikte titik pangowahan alternatif.
Suhu: Suhu operasi maksimal 200º F (93 ° C).
Rating: Nilai ECI limang lintang, didhaptar dadi UL 900.

Deleng Sastra 1002 kanggo rincian liyane. Pre-Filtrasi: G2 nganti G4

Nyaring Lipit
Kelas Model Filter Filter Lebar Dhuwur Airflow m3 / h Tekan ngeculake Pa Media area m2 Unit bobot kg Ukuran unit m3 24241 G4 594 594 23 2600 65 0,83 0,5 0,01 24242 G4 594 594 48 3420 70 1,64 0,78 , 0,02 24244 4 G594 594 98 4140 90 2,56 1,45 0,04 12242 4 G289 594 48 1710 70 0,79 0,4 0,01 16202 4 G394 495 48 1890 70 0,94 0,44 0,01 16252 4 G495 622 48 2340 70 1,18 0,55 0,02 20202 4 G495 495 48 2340 70 1,12 0,55 0,02 20242 4 G495 594 48 2880 70 1,36 0,66 0,02 20252, 4 495 G622 48 2970 70 1,42 0,7 0,02 12244 4 289 G592 98 2070 90 1,28 0,75 0,02 16204 4 394 G495 98 2250 90 1,45 0,85 0,02 20204 4 495 G495 98 2880 90 1,73 1,05 0,04 XNUMX XNUMX

Aplikasi Keuntungan: Filter utama kanggo sistem AC. Jinis: Filter panel lipit sing bisa digunakake kanthi kinerja dhuwur. Kasus: Kardus tahan banyu kaku. Media: Campuran saka katun lan serat sintetis. Efisiensi EN779: 2012: G4. Efisiensi gravitasi: 92%. Gulung tekanan pungkasan sing disaranake: 250 Pa.Suhu: maksimal 70ºC sajrone terus-terusan. Bingkai sing nyekeli: Omah lan bingkai akses ngarep lan sisih kasedhiya, Tipe 8, Tipe L, lan omah FC. DWHD EN 779: 201 EN 779: 2012 TESED TO ACCULING • Bingkai karton tahan banyu • Konsepsi nganggo tali pinggang / salib • Tali diagonal macet ing media supaya jarak lipatan, nglindhungi lan njaga saringan • Media sing didhukung kanthi lengkap kaiket ing dhukungan kawat kisi • Lipatan sing dibunderaké kanggo kapasitas maksimum panyimpenan debu lan nggampangake aliran udara liwat media • Media saringan sing bisa diganti

Aplikasi: Filter utami kanggo sistem AC. Jinis: Filter panel lipit sing bisa digunakake kanthi kinerja dhuwur. Kasus: Kardus tahan banyu kaku. Media: Campuran saka katun lan serat sintetis. Efisiensi EN779: 2012: G4. Efisiensi gravitasi: 92%. Gulung tekanan pungkasan sing disaranake: 250 Pa.Suhu: maksimal 70ºC sajrone terus-terusan. Bingkai sing nyekeli: Omah lan bingkai akses ngarep lan sisih kasedhiya, Tipe 8, Tipe L, lan omah FC.

Contact Formulir