Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Peralatan Filter

Home » Products » Filter Udara » Peralatan Filter

Peralatan Filter

  • https://www.sffiltech.com/img/re_cycle_laminar_flow_system.jpg

Sistem aliran laminar siklus ulang

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Aplikasi khas: Prefilter kanggo filter efisiensi sing luwih dhuwur, filter mandhiri kanggo atap, sistem pamisah, unit bebas, sistem paket, lan pawang udara.
Efisiensi: Nilai 8 kanggo MERV lan MERV-A nalika dievaluasi ing ASHRAE Testing Standard 52.2.
Media: Campuran saka katun lan serat sintetis ing kemul media sing apik.
Gulung tekanan pungkasan sing disaranake: 1.0 "wg yen dioperasikake jam 500 fpm. Desain sistem bisa uga ndhikte titik pangowahan alternatif.
Suhu: Suhu operasi maksimal 200º F (93 ° C).
Rating: Nilai ECI limang lintang, didhaptar dadi UL 900.

Contact Formulir