Language

FOLLOWS:

Filter Tas

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Tas

Filter Tas

  • https://www.sffiltech.com/img/reverse_air_bags-94.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116092300_729.jpg

Tas Air Revers

Keterangan:

1. Produk utama: rong kategori medium panyaring serat kaca lan alkalin (tas).
2. macem-macem jinis: perawatan panas, minyak silikon, grafit.
3. macem-macem kekandelan: 0.3-0.5mm
4. macem-macem diameter

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Ing omah tas udara mbalikke, hawa reged mili saka njero njaba, saengga bledug kasebut dikumpulake ing njero tas filter. Kantong filter kasebut tubular, mbukak ing sisih ngisor lan disambungake menyang sheet tube. Dheweke didhukung saka ndhuwur liwat sistem suspensi spring utawa J-bolt. Aliran gas dibalekake kanggo miwiti reresik tas saring. Dering anti-runtuh dijahit ing sisih njaba tas kanthi interval 3 nganti 4 kaki supaya ora ambruk total tas nalika ngresiki udara mbalikke. Kantong filter dibersihake saben kompartemen ing mode off-line.

Ketegangan Bag Filter Udhara Biasane

5 "diameteripun

35 lbs.

8 "diameteripun

50 lbs.

11.5 "diameteripun

50 lbs. (Poliester)

11.5 "diameteripun

75 lbs. (Fiberglass)


Tas panyaring polyester
Material:
Tas panyaring poliester digawe saka serat poliester 100%, sawise jarum ditumbuk, kalender set panas sing ditrapake kanggo bahan polyester filter mentah, mula filter polyester bisa dijahit dadi kantong filter polyester.                   
 
Kasedhiya Rampung: sing, tanggalan, pesawat PTFE membran, W / O, perawatan anti-statis.

Advantage:
Filter polyester bag Breaking Elongation kurang saka 20% kanggo MD lan 40% kanggo CMD, penyusutan garing sing kurang, bisa mlaku kanthi apik ing 130 deg C. materi kasebut luwih murah tinimbang bahan liyane, saengga digunakake kanthi akeh sistem omah omah.

Kantong filter Fiberglass mbalikke
Kain panyaring serat kaca digawe saka benang fiberglass, kanthi perawatan khusus kayata grafit, silikon, pucung ptfe, nglawan perawatan asam lan perawatan kimia liyane. iku suhu sing paling dhuwur kanggo nolak kain filter saka tas panyaring fiberglass digunakake ing wilayah resik bledug industri, omah tas, polusi udara lan daur ulang bledug sing berharga, dll.
Kantong filter fiberglass mbalikke biasane nggunakake kain filer fiberglass 450gsm dadi 550gsm.

Performance:
1. resistansi panas sing apik, sing cocog kanggo nggunakake suwene ing suhu ngisor suhu 280 deg.
2. kinerja peeling bledug sing apik, sesambungan tenaga sing kurang kanggo mbusak awu.
3. Ukuran tas panyaring fiberglass luwih stabil, ora nyisihake serat ing suhu sing dhuwur.
4. Rintangan kimia sing apik: kajaba asam hidrelektrik sing kuwat, lan alkalin sing kuwat, luwih stabil tinimbang medium filter liyane.
5. Kain saringan fiberglass ora nyerep kelembapan lan kelembapan
6. nyaring tas Filter fiberglass bisa luwih saka 99.5% dll lan nyekel bledug ing ngisor PM2.5, kita bisa nerbitake udara udakara 20mg.
7. Kekuwatan kain filter fiberglass, bisa luwih saka 3000N / 5 * 20cm

Bagéan sing ana gandhengane yaiku:
Tutup kantong saringan
Filter tas venturi
Rantai tas saring
Pancing tas nyaring

1. Suhu operasi 150 Deg c,
2. lonjakan maksimal yaiku 150 deg c.
3. anti-asam sing apik, anti-alkali sing apik, stabilitas hidrolisis sing apik
4. Tegese Kesetaraan Udara: 10-15 m3/m2/min@12.7mmH2O
5. Iku media filter paling murah ing lapangan filtrasi tas. Filter polyester tas item paling populer ing sistem omah tas.

Polyester filter bag widely used in mine, limestone, cement, iron and steel industries,alumina delivery, electrolytic aluminum, non-ferrous metal production, wood processing, food processing and pharmacy industry.

Contact Formulir
Menu