Language

FOLLOWS:

Peralatan Filter

Home » Products » Filter Udara » Peralatan Filter

Peralatan Filter

  • https://www.sffiltech.com/img/room_side_replacement_terminal_filter_housing.jpg

Omah Filter terminal panggantos sisih

Keterangan:

Jinis: HEPA filter omah
Rangka: Baja aluminium / stainless steel / Plumbing baja galvanis Plastik.
Diffsor: padha karo pigura.
Damper: Laras ing kamar sing kasedhiya.
Suhu: maksimal 100ºC sajrone layanan terus.
Kelembapan: ≤70%

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Kaluwihan
Bisa dadi port port PAO.
Bisa dideteksi port tes uji tekanan.
Bisa dilengkapi adjuster katup udara.
Bisa dibungkus nganggo bahan pengawetan panas.
3 jinis diffusor
Sambungan saluran bisa saka sisih ndhuwur utawa sisih sisih pasuryan.

Fitur omah

Perumahan udhara kanthi terminal kanggo ruangan bio, ruangan rumah sakit

Contact Formulir
Menu