Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Aplikasi Khusus

Home » Products » Filter Udara » Filter Aplikasi Khusus

Filter Aplikasi Khusus

  • https://www.sffiltech.com/img/sandstorm_dedicated_economical_pleated_pre_filter.jpg

Pre-filter lipit ekonomi khusus badai badai

Keterangan:

Jinis: Filter panel lipit sing bisa digunakake kanthi kinerja dhuwur.
Media: Serat sintetis.
Bingkai : Kardus tahan banyu kaku.
Gulung tekanan pungkasan sing disaranake: 250Pa.
Suhu: Maksimum 90ºC sajrone terus-terusan.

Kekandelan Vs Efisiensi vs penurunan tekanan Ukuran vs Aliran udara
kekandelan meksa
nyelehake (pa) @
2.5m / s
Ozon
aman
efficiency
dimensi
(W * H)
Aliran udara
(M3 / h)
Inci (Mm) G4
Inci (Mm) @ 2.5m / s
1 22 80
24 * 24 592 * 592 3400
2 45 70
24 * 12 592 * 287 1700
4 96 60
24 * 20 592 * 490 2800




20 * 20 490 * 490 2300
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Kaluwihan
Efek sing apik banget kanggo partikel bledug
Ekonomi, biaya murah
10 pleats / kaki, 25% luwih dhuwur tinimbang produk normal
Hilir dirancang kanthi bolong kawat dhuwur lan strip logam, nambah kemampuan resistensi pengaruh

Aplikasi: Minangka pre filter ing sistem ventilasi udara ing sangisore cuaca pasir lan bledug

Contact Formulir