Language

FOLLOWS:

Mesin Mesin Jahit Toto Filter Semi

Home » Products » Filter Mesin Jahit Bag » Mesin Mesin Jahit Toto Filter Semi

Mesin Mesin Jahit Toto Filter Semi

  • https://www.sffiltech.com/img/semi_auto_filter_tube_sewing_machine.jpg

Semi mesin sewing tabung auto filter

Keterangan:

Spesifikasi barisan jahitan produksi tabung Filter Filter
Bisa ngganti kepala jahitan juki kanthi sirah welding panas minangka panggunaan. Muter jahit produksi tabung produksi Filter Filter duweni 5 bagean.
a. Bagean kanthi Otomatis.
suwala b. Bagisan sewing otomatis (Juki 1261)
c. Bagean Panyimpenan Otomatis
d.Operation table
Kacepetan, tenaga kerja sing kurang.
Spesifikasi sirah juki 1261
3) Gunakake line tabung jahit Filter Filter otomatis
A) Khusus kanggo tabung tas panyaring bledug udara
B) Digunakake kanggo dirasakake fiberglass, kain tenunan fiberglass, dirasa meta-aramid, PPS dirasakake, tas polyester dirasakan, tas panyaring ptfe lan liya-liyane.

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Semi-Automatic filter bag tube production sewing line/ automatic filter bag sewing machine/automatic filter bag tubing line
1)Introduction on semi-Automatic filter bag tube production sewing line
SFFiltech filter offered the semi- automatic filter bag tube production sewing line is the special for the filter bag tube, it has the good performance of continuously production, high effective, low labor intensity, low cost of maintenance, which is special design for the needle punched filter bag fabricated mills and fiberglass woven filter bag.
ukuran mesin: 17m * 1.54m * 1.95m
bobote mesin: 1300kg
kacepetan mlaku sewing:> 7m / mnt

4) Keuntungan saka saluran jahit Filter Filter tabung otomatis
A) Ukuran tas panyaring bisa dikontrol kanthi luwih.
B) Ngapikake efisiensi kerja lan nyuda biaya tenaga kerja, kacepetan dhuwur, kanthi otomatis, kacepetan welding 7-12 meter saben menit
C) Panyekel ubin sing bisa laras, bisa nyaring tas filter panas saka 120mm nganti 300mm.
D) Cocog saka kain tenun fiberglass, kita minangka pabrik paling apik sing bisa njahit kain tenunan fiberglass lan kain nonwoven kanthi apik ing china.
E) Bagéan penting merek kanggo garis tabung SFF: Kepala JUKI 1261 (Digawe ing Jepang)
ngethok knifes (digawe ing Taiwan), motor Servo (digawe ing Taiwan), Sensor (Digawe ing USA), inverter (digawe ing Jepang)


Contact Formulir
Menu