Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Mesin Mesin Jahit Toto Filter Semi

Home » Products » Filter Mesin Jahit Bag » Mesin Mesin Jahit Toto Filter Semi

Mesin Mesin Jahit Toto Filter Semi

  • https://www.sffiltech.com/img/semi_auto_filter_tube_sewing_machine.jpg

Semi mesin sewing tabung auto filter

Keterangan:

Spesifikasi barisan jahitan produksi tabung Filter Filter
Bisa ngganti kepala jahitan juki kanthi sirah welding panas minangka panggunaan. Muter jahit produksi tabung produksi Filter Filter duweni 5 bagean.
a. Bagean kanthi Otomatis.
suwala b. Bagisan sewing otomatis (Juki 1261)
c. Bagean Panyimpenan Otomatis
d. Tabel operasi
Kacepetan, tenaga kerja sing kurang.
Spesifikasi sirah juki 1261
 3) Gunakake line tabung jahit Filter Filter otomatis
A) Khusus kanggo tabung tas panyaring bledug udara
B) Digunakake kanggo dirasakake fiberglass, kain tenunan fiberglass, dirasa meta-aramid, PPS dirasakake, tas polyester dirasakan, tas panyaring ptfe lan liya-liyane.

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Garis sewing produksi tabung semi-Otomatis filter / mesin jahit tas filter otomatis / garis pipa tas filter otomatis
1) Pambuka babagan jahitan produksi tabung tas semi-Otomatis
Filter SFFiltech nawakake garis sewing produksi tabung tas semi-otomatis minangka khusus kanggo tabung tas filter, nduweni kinerja apik kanggo produksi terus-terusan, intensitas tenaga kerja sing murah, murah, pangopènan sing murah, yaiku desain khusus kanggo jarum pabrik saring punched lan pabrik filter anyaman fiberglass.
ukuran mesin: 17m * 1.54m * 1.95m
bobote mesin: 1300kg
kacepetan mlaku sewing:> 7m / min
 
4) Keuntungan saka saluran jahit Filter Filter tabung otomatis
A) Ukuran tas panyaring bisa dikontrol kanthi luwih.
B) Ngapikake efisiensi kerja lan nyuda biaya tenaga kerja, kacepetan dhuwur, kanthi otomatis, kacepetan welding 7-12 meter saben menit
C) Panyekel ubin sing bisa laras, bisa nyaring tas filter panas saka 120mm nganti 300mm.
D) Cocog saka kain tenun fiberglass, kita minangka pabrik paling apik sing bisa njahit kain tenunan fiberglass lan kain nonwoven kanthi apik ing china.
E) Bagéan penting merek kanggo garis tabung SFF: Kepala JUKI 1261 (Digawe ing Jepang)
ngethok knifes (digawe ing Taiwan), motor Servo (digawe ing Taiwan), Sensor (Digawe ing USA), inverter (digawe ing Jepang)


Contact Formulir