Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Mesin Mesin Jahit Toto Filter Semi

Home » Products » Filter Mesin Jahit Bag » Mesin Mesin Jahit Toto Filter Semi

Contact Us

  • Semi mesin sewing tabung auto filter

    Katrangan:A) Ukuran tas panyaring bisa dikontrol kanthi luwih.
    B) Ngapikake efisiensi kerja lan nyuda biaya tenaga kerja, kacepetan dhuwur, kanthi otomatis, kacepetan welding 7-12 meter saben menit
    C) Panyekel ubin sing bisa laras, bisa nyaring tas filter panas saka 120mm nganti 300mm.
    D) Cocog saka kain tenun fiberglass, kita minangka pabrik paling apik sing bisa njahit kain tenunan fiberglass lan kain nonwoven kanthi apik ing china.
    E) Bagéan penting merek kanggo garis tabung SFF: Kepala JUKI 1261 (Digawe ing Jepang)
    ngethok knifes (digawe ing Taiwan), motor Servo (digawe ing Taiwan), Sensor (Digawe ing USA), inverter (digawe ing Jepang)

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 1 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca