Language

FOLLOWS:

Mesin Jahit Lengan Pendek

Home » Products » Filter Mesin Jahit Bag » Mesin Jahit Lengan Pendek

Mesin Jahit Lengan Pendek

  • https://www.sffiltech.com/img/short_arm_sewing_machine.jpg

Mesin jahit lengen cekak

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

1) Mesin bisa nyegah slippage bahan lan nggawe jahitan sing rapi.
2) dilengkapi karo geser benang lan puteran puteran dobel kaping pindho, sing bisa dadi rong garis lokalis kunci.
3) Mesin iki minangka motor kendali elektronik. Dadi bisa ngontrol jarum
mesthi ing kain utawa ing ngisor kain nalika mesin mandheg ing kursus sewing.
4) Staff ora kudu muter rodha tangan asring nalika mungkasi mesin, sing ndadekake operasi luwih gampang.

Contact Formulir
Menu