Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Mesin Jahit Lengan Pendek

Home » Products » Filter Mesin Jahit Bag » Mesin Jahit Lengan Pendek

Contact Us

  • Mesin jahit lengen cekak

    Katrangan:1) Mesin bisa nyegah slippage bahan lan nggawe jahitan sing rapi.
    2) dilengkapi karo geser benang lan puteran puteran dobel kaping pindho, sing bisa dadi rong garis lokalis kunci.
    3) Mesin iki minangka motor kendali elektronik. Dadi bisa ngontrol jarum
    mesthi ing kain utawa ing ngisor kain nalika mesin mandheg ing kursus sewing.
    4) Staff ora kudu muter rodha tangan asring nalika mungkasi mesin, sing ndadekake operasi luwih gampang.

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 1 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca