Language

FOLLOWS:

Kaos Kaki Nyaring

Home » Products » Filter Filter » Kaos Kaki Nyaring

Kaos Kaki Nyaring

  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/17/20180117091635_552.jpg

Lapisan stok tunggal sing dilapis pp

Keterangan:

Spesifikasi PE
Item tas Filter Cairan saringan dirasakake
Jarum Konstruksi dirasa
Komposisi Serat Polyester pp utawa nilon
Mikro rating 1um 5um 10um 25um 50um 75um 100um 125um 150um 200um 250um 300um

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Cara strukture: sewing benang lan kanthi welding
Tas Filter Cairan sing diisi
Konstruksi kanthi gampang kanggo efisiensi dhuwur lan saringan bebas laksa
• Konstruksi kanthi dilapisi kanthi cincin segel tas Filter Sffiltech nyedhiyakake filtrasi tanpa lulus 100%
• Cetakan segel saringan Filter Sffiltech sing digawe tekanan nyedhiyakake segel fleksibel, tahan kimia sing adaptasi karo omah filter tas
• Bahan bebas saka bahan silikon lan kawah
• Set panas panas lan polish perawatan permukaan nyuda pelepasan serat
• lapisan stainless lan fleksibel sing fleksibel sing adaptasi karo keranjang restrainer
• Ngalahake ing dering supaya bisa ngganti tas filter kanthi cepet
• Sffiltech banget nyaranake panggunaan alat sisipan sing nggampangake sisipan tas filter menyang omah filter tas lan njamin panyesuaian sing bener ing tas panyaring ing bakul restrainer.

Kode HS: 59119000 kanggo kantong filter
1. Film plastik ing njaba lan karton ing njaba
2. sawetara palet
3. Kita nggawe paket minangka syarat pelanggan
4.Kami yakin paket kita kanthi becik nglindhungi barang kanthi apik.
5.nalika barang-barang kita nganggo segara, yen pesenan cilik, kita uga bisa milih pesawat utawa Ali ngumumake utawa Fedex UPS DHL lan sapiturute.
6. Kita bisa nawarake label OEM ing kantong tenunan yen jumlah gedhe
7. Kita duwe forwarder dhewe nanging yen sampeyan duwe, kita uga bisa nggunakake forwarder sampeyan kanggo ngirim tas panyaring bledug poliester

Apa milih kita?
1. Kita ngekspor wiwit taun 2006, luwih saka 10 taun pengalaman kanggo pasar ekspor, mula kita ngerti kahanan kerja ing luar negeri
2.Kami pabrik:
1.1 Pabrik kita diwiwiti wiwit taun 1996, minangka nomer nomer pertama ing bisnis filtrasi, saéngga wong teknisi luwih saka 14 pengalaman, kita ngerti kahanan kerja tas kanthi apik lan bisa menehi saran saran sing jujur.
1.2 Teknisi baris tusuk jarum duwe pengalaman luwih saka 15 taun.
1.3 Teknisi tas nggawe filter luwih saka 16 taun pengalaman.
1.4 Kita uga ngerti pasar filtrasi china uga, barang-barang kita ana ing endi wae ing omah kantong china,
saengga kita bisa menehi solusi solusi tas sing paling apik, sing bisa ngirit sampeyan lan entuk fungsi filtrasi sing luwih apik.
1.5 Kita fokus ing tas tabung filter kualitas bermutu kanthi otomatis.Untuk panyaring tas otomatis, tas panyaring digawe kanthi apik.
1.6 Kita nguji bahan lan nyaring tas siji-siji sadurunge kirim nganggo peralatan teknologi tinggi
1.7 Kita duwe layanan sawise-sales, layanan layanan paling apik kanggo sampeyan.
1.8 Kita nampa pesenan jumlahe kanggo layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan.
1.9 Wong pabrik kita minangka masarakat lokal, saéngga barang-barang kita stabil
2.0 Kita duwe conto sampel kanggo sabanjure, supaya sampeyan bisa ngetrapake data sawayah-wayah nalika sampeyan njaluk supaya sabanjure.
3.Low MOQ: pabrik kita duwe akeh filter stock lan fiberglass lan bahan liyane, saengga kita bisa nggawe pesenan jumlahe kanggo sampeyan.
4. Rega rega: Kita nyoba supaya paling apik supaya regane paling murah ing endi wae, rega paling murah pabrik kanggo sampeyan luwih apik meh saben wektu. We are bangga mbantu ngirit dhuwit ing produk sing dikepengini.
5. Kualitas lan Sertifikasi sing apik: kita ngliwati FDA, MSDS, Laporan uji kain lan ISO9001 lan liya-liyane.

500 rincian pabrik kantong filter Micron
500 detail katun panyaring mikron

Tlatah paket
Kita nyoba saben 500 tas panyaring mikron sadurunge kirim

Produk Pengepakan

Aplikasi Filter Sffiltech
• Cat lan varnis
• Inks
• Bahan kimia
• Proses banyu

Pengolahan Produk

Contact Formulir
Menu