Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Mesin Sliting Kanggo Filter Filter

Home » Products » Filter Mesin Jahit Bag » Mesin Sliting Kanggo Filter Filter

Mesin Sliting Kanggo Filter Filter

  • https://www.sffiltech.com/img/slitting_machine_for_filter_fabric.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/29/20180129114146_367.jpg

Mesin sliting kanggo kain saring

Keterangan:

Ukuran Standar Mesin: LWH (3350 mm * 1250 mm * 1280 mm)

1. Spesifikasi Utama mesin slitting ultrasonik

Jembar sing ditrapake

1800-2500mm

Diameteripun nduwurke tumpukan

Φ500-Φ1000mm

Kacepetan nglereni

0-40m / min

Daya motor

1.5kw-2.2kw

2. Lingkup sing Ditrapake

Mesin iki ditrapake kanggo nglereni pinggiran lan nglereni strip nonwoven
kain, kulit buatan lan kain kandel liyane.

3. Struktur lan kinerja mesin

1) Kacepetan diatur karo konverter frekuensi.

2) Sistem penyelarasan pinggiran inframerah hidrolik digunakake kanggo
ngapikake tliti sing cocog karo ujung.

3) Piso kasebut langsung didhukung nganggo motor sing kecepetan

4) Piranti pneumatik digunakake kanggo ngontrol gerakan vertikal piso.

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

 mesin ngiris
1.minggelata / kulit / kain
2.high tliti-aligning presisi
3. kinerja apik
4. layanan sing apik

Contact Formulir