Language

FOLLOWS:

Filter Aplikasi Khusus

Home » Products » Filter Udara » Filter Aplikasi Khusus

  • Filter panel suhu dhuwur

    Katrangan:Kertas serat kaca sing apik banget , mesthekake yen panyaring tetep efisiensi apik sajrone urip operasi
    Jarak sing nyenengake bisa nganti 3 mm (utawa 5 mm, 7 mm), entuk resistensi sing luwih murah, luwih dawa umur
    Penylamet sisih pindho, menehi pangayoman sing nyukupi kanggo saringan
    Omah sing dipasang kanthi njamin njamin struktur kekuatan dhuwur

    Read More
  • Filter suhu suhu klasik klasik

    Katrangan:Tipe: Filter kanggo suhu dhuwur.
    Media: kertas serat serat.
    Pigura: Baja galvanis / baja tahan karat.
    Pemisah: Kunci aluminium.
    Gasket: Gasket sealing suhu sing dhuwur.

    Read More
  • Filter udara Pm2.5

    Katrangan:Media: Serat sintetis.
    Pigura: Baja galvanis / Aluminium / ABS.
    Gulung tekanan pungkasan sing disaranake: 450Pa.
    Suhu: Maksimum 90ºC sajrone terus-terusan.

    Read More
  • Filter kabut minyak

    Katrangan:Tipe: Kabut minyak 、 cat polutan cairan saringan polutan
    Media : Serat kaca
    Pigura: Baja / Aluminium galvanis.
    Gulung tekanan pungkasan sing disaranake: 150Pa.

    Read More
  • Pre-filter lipit ekonomi khusus badai badai

    Katrangan:Aplikasi: Minangka pre filter ing sistem ventilasi udara ing sangisore cuaca pasir lan bledug

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 6 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca

Contact Us

Menu