Language

FOLLOWS:

HEPA HEPA Lan ULPA Filter-filter

Home » Products » Filter Udara » HEPA HEPA Lan ULPA Filter-filter

HEPA HEPA Lan ULPA Filter-filter

  • https://www.sffiltech.com/img/superhelen_hepa_filter.jpg

Filter hepa Superhelen

Keterangan:

Tipe: Filter HEPA kanthi aliran udara sing dhuwur
Media: kertas serat serat
Pigura: Baja galvanis / baja tahan karat / ABS

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Separator: lem cair panas
Sealant: Polyurethane

Rekomendasi penurunan tekanan pungkasan: 600Pa
Suhu: maksimal 90ºC sajrone layanan terus
Jarak sing nyenengake: 3 mm, dhuwur pleat: 30 mm, nggawa resistensi sing luwih murah lan umur luwih suwe
Bingkai terpadu, ayu lan kuwat
Cocog banget kanggo aliran udara sing gedhe lan sistem pemurnian sing winates

Aplikasi: Kanggo aliran udara gedhe lan sistem purifikasi sing winates

Contact Formulir
Menu