Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Filter Biostatic

Home » Products » Filter Udara » Filter Filter Biostatic

Filter Filter Biostatic

  • https://www.sffiltech.com/img/superhelen_molecular_filter.png

Filter molekul superhelen

Keterangan:

Tipe: Filter molekul Super-Helen

Media: Media ijol-ijolan seneng, media karbon sing diresepake kanggo ngilangi gas alkali, asam lan VOC
Rangka: Baja ABS / Tergalvani / Baja Karat
Pemisahan: lem lem cair
Sealant: Polyurethane
Suhu: maksimal 40ºC sajrone terus-terusan
Kelembapan: 〈70% RH

Kekandelan Vs Efisiensi vs penurunan tekanan Ukuran vs Aliran udara
kekandelan dhisikan
efficiency


meksa
nyelehake
(pa)
@ 2.5m / s

meksa
nyelehake (pa)
@ 3.5m / s

dimensi
(W * H)
Aliran udara
(M3 / h)

Inci (Mm) Tipe V Tipe A Jinis B

Inci (Mm) @2.5
m / s
@3.5
m / s
12 292 99% 95% 96% 80 115 24 * 12 610 * 305 1700 2350







24 * 24 610 * 610 3400 4700
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Filter Filter Molekul SuperHelen

Kaluwihan
Non-lawon tanpa lapisan karo media berkualitas tinggi, sing diimpor saka Jerman
Isi karbon 250-500g / m2, entuk efisiensi lan umur dawa

Kapasitas aliran udara sing gedhe, bisa digunakake ing sangisoring aliran udara konvensional
Fleksibel kanggo milih medium miturut polutan sing beda
Efisiensi awal paling apik yaiku 99%



Filter Molekuler kanggo sistem penghawa hawa, sing akeh digunakake ing industri semikonduktor, bio-farmaseutikal, teknik genetik, mesin presisi, instrumen lan musium.

Contact Formulir