Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Filter Lan Filter Kompak

Home » Products » Filter Udara » Filter Filter Lan Filter Kompak

Filter Filter Lan Filter Kompak

  • https://www.sffiltech.com/

Filter kanthong media sintetis

Keterangan:

Tipe: Saring kanthong saringan
Media: Serat sintetis
Pigura: Baja galvanis / Aluminium / ABS
Rekomendasi penurunan tekanan pungkasan: 450Pa
Suhu: Maksimum 90ºC sajrone terus-terusan

model Ukuran (mm)
WxHxD 
Panggil
saka kanthong
Klasifikasi saringan 
EN779: 2012
M3 / h / Pa)
Aliran / Tekanan Udara
 nyelehake
SFF-M5  592 × 592 × 534 c M5 3400 / 70
SFF-M5  592 × 490 × 534 6 M5 2800 / 70
SFF-M5  592 × 287 × 534 4 M5 1700 / 70
SFF-M6  592 × 592 × 534 8 M6 3400 / 70
SFF-M6  592 × 490 × 534 6 M6 2800 / 70
SFF-M6  592 × 287 × 534 4 M6 1700 / 70
SFF-F7  592 × 592 × 534 8 F7 3400 / 70
SFF-F7  592 × 490 × 534 6 F7 2800 / 70
SFF-F7  592 × 287 × 534 4 F7 1700 / 70
SFF-F8  592 × 592 × 534 8 F8 3400 / 70
SFF-F8  592 × 490 × 534 6 F8 2800 / 70
SFF-F8  592 × 287 × 534 4 F8 1700 / 70
SFF-F9  592 × 592 × 534 8 F9 3400 / 70
SFF-F9  592 × 490 × 534 6 F9 2800 / 70
SFF-F9  592 × 287 × 534 4 F9 1700 / 70
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Media: serat poliester
Bingkai: piring galvanis, aluminium, piring stainless steel utawa plastik
Efisiensi filter: G3-M6
Saben filter sing diuji miturut EN779: 2012

Filter Saku Sintetik Sintetis, Kelas M5 nganti F9

Kaluwihan
Bahan peleburan campuran multi-lapisan
Materi 40% luwih jero tinimbang produk normal
"V" tas Filter berbentuk, bahan filter digunakake 100% sakabehe
Kabeh pinggiran wis diproses segel
Desain integrasi pigura ing njero nambah kekuwatan struktural kanthi sakabehe lan nyuda penurunan tekanan
Pinggiran logam ing njero pigura digulung dadi lancar, nggawe operasi pangopènan kanthi luwih aman

Aplikasi: Filter utama sistem ventilasi

Contact Formulir