Language

FOLLOWS:

Filter Filter Pra-Filter

Home » Products » Filter Udara » Filter Filter Pra-Filter

Filter Filter Pra-Filter

  • https://www.sffiltech.com/img/synthetic_fiber_multi_pockets_pre_filter.jpg

Filter sintetis serat kanthong pra-filter

Keterangan:

Tipe: Saring kanthong saringan
Media: Serat sintetik
Rangka: Baja galvanis / Aluminium / ABS
Efisiensi acc.En: 779: 2012: G3 G4
Rekomendasi penurunan tekanan pungkasan: 350Pa
Suhu: maksimal 100ºC sajrone layanan terus

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Serat Sintetis Serat Sintetis Filter Kelas G3 nganti G4
Aplikasi: Minangka filter pra sistem udara

Kaluwihan
Efisiensi sing dhuwur lan kapasitas bledug
Pangolahan nyawiji panas, sing efektif bisa nyegah serat
"V" tas Filter berbentuk, bahan filter digunakake 100% sakabehe
Kabeh sudhut duwe pangolahan segel
Desain integrasi pigura nambah kekuatan strukture sakabèhé lan nyuda penurunan tekanan
Sisih logam saka boling jero digulung dadi lancar, nggawe operasi pangopènan luwih aman


Aplikasi: Minangka filter pra sistem udara

Contact Formulir
Menu