Language

FOLLOWS:

Filter Filter Lan Filter Kompak

Home » Products » Filter Udara » Filter Filter Lan Filter Kompak

Filter Filter Lan Filter Kompak

  • https://www.sffiltech.com/img/synthetic_fiber_pockets_filter_class_m5_to_f9-16.jpg

Kantong serat sintetik kelas Filter M5 nganti F9

Keterangan:

Tipe: Saring kanthong saringan
Media: Serat sintetik Ultrafine
Rangka: Baja galvanis / Aluminium / ABS
Rekomendasi penurunan tekanan pungkasan: 500Pa
Suhu: maksimal 90ºC sajrone layanan terus

model Ukuran (mm)
WxHxD
Panggil
saka kanthong
Klasifikasi Filter
EN779: 2012
(M3 / h / Pa)
Aliran / Tekanan Udara
nyelehake
efficiency
SFF-G3 592 × 592 × 600 6 G3 3400 / 25 <20
SFF-G4 592 × 592 × 600 6 G4 3400 / 45 30-40
SFF-F5 592 × 592 × 600 6 F5 3400 / 55 40-60
SFF-F6 592 × 592 × 600 8 F6 3400 / 60 60-80
SFF-F7 592 × 592 × 600 8 F7 3400 / 90 80-90
SFF-F8 F9 592 × 592 × 600 8 F8 F9 3400 / 120 90-95
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Filter Kantong Serat Sintetik Super , Kelas M5 nganti F8

Kaluwihan
Saka hulu menyang hilir density kapadhetan serat ganti saka ngeculke kanggo kompak, kanggo kapasitas bledug gedhe
Membran komposit PP ing materi, mesthekake efisiensi nyaring kanggo partikel ukuran cilik
Pangolahan lebur panas, bahan-bahan kuat lan apik
"Filter" tas panyaring, dilapis internal nganggo kanthong cilik "V", nggawe saluran udara sing bentuk "V" sing sampurna
Desain integrasi pigura nambah kekuatan strukture sakabèhé lan nyuda penurunan tekanan
Pinggiran logam ing njero pigura digulung dadi lancar, nggawe operasi pangopènan kanthi luwih aman
Efisiensi lan bledosan bledug bisa dibandingake karo serat kaca

Aplikasi: Filter utama sistem ventilasi

Contact Formulir
Menu