Language

FOLLOWS:

Filter Filter Lan Filter Kompak

Home » Products » Filter Udara » Filter Filter Lan Filter Kompak

Filter Filter Lan Filter Kompak

  • https://www.sffiltech.com/img/synthetic_fiber_pockets_filter_class_pm25.jpg

Kantong serat sintetis nyaring kelas PM2.5

Keterangan:

Tipe: Filter Udara PM2.5.
Media: Serat sintetis.

model Ukuran (mm)
WxHxD 
Panggil
saka kanthong
Klasifikasi saringan 
EN779: 2012
M3 / h / Pa)
Air
Flow/Pressure
nyelehake
SFF-G3  592 × 592 × 380 8 > 90% 3400 / 80
SFF-G4  592 × 490 × 380 6 > 90% 2800 / 80
SFF-F5  592 × 287 × 380 4 > 90% 1700 / 80
SFF-F6  592 × 592 × 534 8 > 90% 3400 / 70
SFF-F7  592 × 490 × 534 6 > 90% 2800 / 70
SFF-F8 F9  592 × 287 × 534 4 > 90% 1700 / 70
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Filter Saku Sintetis Saringan , Filter udara PM2.5

Kaluwihan
Bahan lapisan empuk campuran multi lapisan kanggo PM2.5
Materi 40% luwih jero tinimbang produk normal
"V" tas Filter berbentuk, bahan filter digunakake 100% sakabehe
Kabeh pinggiran wis diproses segel
Desain integrasi pigura nambah kekuatan strukture sakabèhé lan nyuda penurunan tekanan
Pinggir logam bingkai ing njero digulung dadi bentuk sing lancar, nggawe operasi perawatan luwih aman.
Efisiensi awal luwih saka 90% kanggo PM2.5

Pigura: Baja galvanis / Aluminium / ABS.
Gulung tekanan pungkasan sing disaranake: 450Pa.
Suhu: Maksimum 90ºC sajrone terus-terusan.

Aplikasi: Filter utama sistem ventilasi

Contact Formulir
Menu