Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Perumahan Filter Tas

Home » Products » Filter Filter » Perumahan Filter Tas

Perumahan Filter Tas

  • https://www.sffiltech.com/img/topline_bag_filter_housing.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116141711_441.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116141750_726.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116142116_704.jpg

Perumahan tas Filter topline

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Ndhuwur ing seri TS filter omah tas
Perumahan filter tas siji standar1S, 2S, 3S, 4S
Ndhuwur standar Sffiltech ing seri TS perumahan tas siji, "kualitase, lumahing prasaja", nggunakake presisi pemutus paling tliti paling maju, kanggo ngoptimalake kinerja sing paling apik, ngrampungake macem-macem kahanan kerja sing atos, saiki sing paling populer. lan menehi model model omah tas panyaring.

Baja tahan karat TS2 # baja karbon, TS2 # baja karbon, TS2 # PP / PVDF, TS1 # Stainless steel, TS1 # PP / PVDF, TS4 # Stainless steel, TS4 # PP / PVDF

Efek kedap luwih apik, kanggo nyegah saka bocor;
Wilayah filtrasi sing gedhe, lan efisiensi filtrasi sing luwih dhuwur;
Luwih gampang kanggo ngganti tas filter kanthi biaya operasi sing luwih murah;
Struktur sing cukup, filtrasi luwih stabil lan dipercaya;
Ukuran pamasangan bisa diatur kanggo nyukupi syarat tartamtu;
Desain khusus, kabeh kanggo sampeyan.
Tutup pambuka seri TS (polishing internal)

Tas panyaring tas
Kita duwe akeh filter omah siji sing kita fokus ing detail cilik supaya bisa nambah kontrol kualitas.
Prinsip kerja
Perumahan saringan stainless steel tas santai santai yaiku jinis struktur novel, volume cilik, operasi sing gampang lan fleksibel, energi, efisiensi dhuwur, operasi terlampir lan peralatan filtrasi macem-macem adaptasi.
Sffiltech siri stainless steel tas Filter omah: silinder saring, kepala filter lan struktur pambuka kanthi cepet, stainless steel tas tas nguatake komponen utama.
Filter kasebut minangka piranti panyaring jinis tekanan, cair saka cangkang saringan ing ngisor lawang menyang kanthong pipa lan piranti kanggo nguatake jaringan, penyusupan Cairan kudu derajat ketegangan kantung sing bisa tas Filter filtrate dhewe yaiku, najis. partikel dijupuk tas Filter. Penggantian tas filter gampang banget, tanpa konsumsi bahan dhasar.






Fitur saka ndhuwur Sffiltech ing panyaring tas siji:
Papan jero panyaring digunakake luwih lengkap, lan rampung ngilangi limbah ruang ing jinis entri sisih tradisional.
Bukak tutup bisa ngganti tas filter kanthi cepet, nyuda polusi kapindho, ora kaya jinis entri sisih tradisional kudu mbusak cincin penet sadurunge ganti.

Pipa mlebu lemari jembar, tutup sisih ndhuwur ana bentuk sungu, sawise mlebu cairan bisa meksa kanthi otomatis; dampak cilik kanggo nyaring-tas, kanthi efektif nglindhungi tas panyaring, nyegah kecelakaan, kerugian tekanan cilik, lan saringan luwih cepet lan luwih stabil.

Tas panyaring nggunakake cincin paten, sing cedhak karo filter lan ora bisa diluncurake; pirang-pirang segel, supaya efek segel luwih apik.

Cat, bir, minyak sayur, obat-obatan, kosmetik, bahan kimia, produk petrol, bahan kimia tekstil, bahan kimia fotografi, larutan elektron, susu, banyu mineral, pelarut panas, lateks, banyu industri, sirup, resin, tinta percetakan, banyu sampah industri, jus , minyak lenga, lilin.

Contact Formulir