Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

HEPA HEPA Lan ULPA Filter-filter

Home » Products » Filter Udara » HEPA HEPA Lan ULPA Filter-filter

HEPA HEPA Lan ULPA Filter-filter

  • https://www.sffiltech.com/img/ultra_fine_glass_fiber_paper_good_stability_of_filtration_efficiency.jpg

Kertas serat kaca sing apik banget, efisiensi filtrasi apik

Keterangan:

Tipe: Filter kothak sing disaring

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Media: kertas serat serat
Pigura: Baja galvanis / baja tahan karat
Pemisah: Kerajang aluminium / Kertas kertas
Rekomendasi penurunan tekanan pungkasan: 500Pa : 500Pa
Suhu: Maksimum 90ºC sajrone terus-terusan

model

dimensi

Area Media (m2)

Aliran Udara Rated (m3 / h)

Dhasar Tekanan Dhisikan (Pa)

 

 

 

 

W × H × D (mm)

Standard

Kapabilitas Dhuwur

Standard

Kapabilitas Dhuwur

F8

H10

H13

 

HTH230

230 × 230 × 110

0.8

1.4

110

180

≤85

≤175

≤235

HTH320

320 × 320 × 220

4.1

6.1

350

525

 

 

 

HTH484 / 10

484 × 484 × 220

9.6

14.4

1000

1500

 

 

 

HTH484 / 15

726 × 484 × 220

14.6

21.9

1500

2250

 

 

 

HTH484 / 20

968 × 484 × 220

19.5

29.2

2000

3000

 

 

 

HTH630 / 05

315 × 630 × 220

8.1

12.1

750

1200

 

 

 

HTH630 / 10

630 × 630 × 220

16.5

24.7

1500

2250

 

 

 

HTH630 / 15

945 × 630 × 220

24.9

37.3

2200

3300

 

 

 

HTH630 / 20

1260 × 630 × 220

33.4

50.1

3000

4500

 

 

 

HTH610 / 03

305 × 305 × 150

2.4

3.6

250

375

 

 

 

HTH610 / 05

305 × 610 × 150

5

7.5

500

750

 

 

 

HTH610 / 10

610 × 610 × 150

10.2

15.3

1000

1500

 

 

 

HTH610 / 15

915 × 610 × 150

15.4

23.1

1500

2250

 

 

 

HTH610 / 20

1220 × 610 × 150

20.6

30.9

2000

3000

 

 

 

HTH610 / 05X

305 × 610 × 292

10.1

15.1

1000

1500

 

 

 

HTH610 / 10X

610 × 610 × 292

20.9

31.3

2000

3000

 

 

 




Kertas serat kaca sing apik banget , mesthekake yen panyaring tetep efisiensi apik sajrone urip operasi
Jarak sing nyenengake bisa nganti 3 mm (utawa 5 mm, 7 mm), entuk resistensi sing luwih murah, luwih dawa umur
Penylamet sisih pindho, menehi pangayoman sing nyukupi kanggo saringan
Omah sing dipasang kanthi njamin njamin struktur kekuatan dhuwur
Kothak ora flange, siji flange utawa kothak flange pindho kasedhiya kanggo pigura
Diuji sacara individu miturut EN 1822

Aplikasi: Minangka filter akhir kanggo kamar industri resik, bagean sing dibutuhake angin luwih dhuwur

Contact Formulir