Language

FOLLOWS:

V Filter Mesin Botol Botol Gaya V

Home » Products » Filter Mesin Jahit Bag » V Filter Mesin Botol Botol Gaya V

V Filter Mesin Botol Botol Gaya V

  • https://www.sffiltech.com/img/v_style_liquid_filter_bottom_welding_machine.jpg

V mesin Cairan ngisor mesin welding ngisor

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Video
https://youtu.be/dBTa0dYhTnU

Material:
Tas panyaring poliester digawe saka serat poliester 100%, sawise jarum ditumbuk, kalender set panas sing ditrapake kanggo bahan polyester filter mentah, mula filter polyester bisa dijahit dadi kantong filter polyester.

Kasedhiya Rampung: sing, tanggalan, pesawat PTFE membran, W / O, perawatan anti-statis.

Advantage:
Filter polyester bag Breaking Elongation kurang saka 20% kanggo MD lan 40% kanggo CMD, penyusutan garing sing kurang, bisa mlaku kanthi apik ing 130 deg C. materi kasebut luwih murah tinimbang bahan liyane, saengga digunakake kanthi akeh sistem omah omah.

Data teknologi

Jarum poliester 500gsm ditumbuk + banyu & minyak penolak

construction

Jarum dirasakake

Komposisi Serat

polyester

Komposisi scrim

polyester

Bobot Wilayah Felt

500g / m2(± 5%)

kekandelan

1.8-1.9mm

Teges Permeabilitas Udara

10-15 m3/m2/min@12.7mmH2O

Breaking kekuatan-MD (warp)

900 N / 5cm

Mecah Kekuwatan-CMD ft weft)

1300 N / 5cm

Elongation Breaking (N / 5cm) -MD (warp)

20%

Elongation Breaking (N / 5cm) -CMD (weft)

40%

Pangentasan kering MD (130 ℃ lp)

< 1.5%

Pengecutan kering CMD (130 ℃ weft)

< 1.5%

Suhu Operasi

<130 deg C

Disaranake Paling maksimal

130 deg C

Disaranake Bedah maksimal

150 deg C

Rampung

Set panas, ditembangake, kalender W / O Repellent

1. Suhu operasi 150 Deg c,
2. lonjakan maksimal yaiku 150 deg c.
3. anti-asam sing apik, anti-alkali sing apik, stabilitas hidrolisis apik
4. Tegese Kesetaraan Udara: 10-15 m3/m2/min@12.7mmH2O
5. Iku media filter paling murah ing lapangan filtrasi tas. Filter polyester tas item paling populer ing sistem omah tas.

Tas panyaring polyester digunakake ing industri tambang, watu gamping, semen, wesi lan baja, pangiriman alumina, aluminium elektrolitik, produksi logam non ferrous, pangolahan kayu, pangolahan panganan lan industri apotek.

Contact Formulir
Menu