Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Perumahan Filter Multi-tas

Home » Products » Filter Filter » Perumahan Filter Multi-tas

Perumahan Filter Multi-tas

  • https://www.sffiltech.com/img/vm_fast_open_multi_bag_filter_housing.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116152216_543.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116152228_334.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116152240_441.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116152306_698.jpg

VM mbukak omah panyaring multi-tas kanthi cepet

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Mbukak kanthi cepet sawetara jinis saringan jinis tas - seri VM
Seri VM mbukak kanthi cepet macem-macem jinis filter jinis tas, kanggo fokus ing efisiensi lan safety lan kekiatan desain pangguna, utamane digunakake ing polusi liyane, unsur filter kudu diganti asring lan produksi terus-terusan lan produksi ngalih cepet, omah filter VM minangka alat sing cetha kanggo nambah efisiensi produksi. Ganti unsur Filter cepet lan dipercaya, kanthi efektif nyuda efek gangguan produksi sing disebabake komponen panggantos, kanthi signifikan ningkatake efisiensi produksi, ing wektu sing padha, banget nyuda intensitas tenaga kerja.
Diagram tutup bukaan VM

Karakteristik filter:
15 detik paling cepet kanggo ON / OFF omah filter, ganti elemen filter kanthi cepet;
ON / OFF ing posisi tetep, ora perlu ngubengi omah filter nganti nut singset;
Kanthi desain rantai keamanan, tekanan knalpot kanggo mbukak omah filter;
Mekanisme pembukaan tambahan imbangan gravitasi, driji siji bisa meksa mbukak nganti mbukak sudhut apa wae;
Tutup mbukak vertikal, pluralitas kompak bisa sejajar, ngirit ruang instalasi lan biaya pipa;
Kanthi alat pengencing dering tas khusus, operasi gampang lan tenaga kerja;
Nyuda downtime dadi paling cedhak, ningkatake produktivitas lan nyuda biaya operasional;
Pilihan ring segel elastomer tipe O bermutu, kinerja penyegelan sing apik banget lan wektu sealing urip;
Kacang tembaga dirancang, benang ora ana maneh karo utas, lan rotasi luwih ngirit wektu lan ngirit tenaga kerja;
Bagéan cair digawe saka waja tahan karat murni, tahan karat lan daya tahan banget;
8 model, masing-masing, telung tas, papat tas, limang tas, enem tas, wolung tas, rolas tas, pitulas tas, rong puluh telu tas;
telung jinis tata letak orientasi impor lan ekspor, desain lan instalasi sing trep.

Sawise sawetara wektu, langkah-langkah pengganti kaya ing ngisor iki:
Langkah 1: bukak piranti interlock keamanan kanggo ngatasi tekanan tekanan sinkron.
Langkah loro: muter batang kanthi tangan, mbukak gelung kanthi aman
Langkah telu: gunakake mekanisme keseimbangan sing dibantu kanggo mbukak tutup ndhuwur.
Langkah papat: panggunaan alat pengikat dering tekanan, cincin tekanan terbuka terbuka
Langkah lima: copot tas, ganti dadi tas anyar
Langkah enem: tutup tutup ndhuwur
Langkah pitu: muter batang kanthi tangan.
Langkah kaping wolu: nutup piranti interlock keamanan, ketik status kerja sing terus

Packaging & Delivery

Rincian Kemasan: Kode HS: 8421392200 kanggo perumahan saringan tas cair 304/316 cair
1. Plastik plastik nang lan kothak kayu ing njaba
2. biasane palet
3. Kita nggawe paket minangka syarat pelanggan
4.Kami yakin paket kita kanthi becik nglindhungi barang kanthi apik.
5.nalika barang-barang kita nganggo segara, yen pesenan cilik, kita uga bisa milih pesawat utawa Ali ngumumake utawa Fedex UPS DHL lan sapiturute.
6. Kita bisa nawarake label OEM ing kantong tenunan yen jumlah gedhe
7. Kita duwe forwarder dhewe nanging yen sampeyan duwe, kita uga bisa nggunakake penerjemah sampeyan
Rincian Pangiriman: Dikirim ing 7 dina sawise mbayar
Kita ngontrol saben langkah-langkah kanggo detail omah filter kanthi pengalaman luwih saka 10 taun
Kita peduli karo kabeh detail babagan omah penyaring banyu stainless steel, sanajan bagean cilik sing dikepengini kontrol kualitas paling apik
Sampeyan bisa ndeleng rincian gambar kanggo ndeleng kontrol kualitas kita.
Tas panyaring tas
Kita duwe akeh saringan banyu stainless steel saben sing fokus ing detail cilik kanggo nambah kontrol kualitas.

Napa Pilih kita


Babagan awake dhewe
1, Penyetor omah tas paling gedhe lan paling gedhe ing china
2. Paling utama bagean sing digawe dening awake dhewe
Pabrik 3.From 1996 lan ekspor wiwit taun 2006
4. Kita ora mung supplier nanging siji pusat informasi kanggo industri filtrasi
Peralatan & teknologi
2, Kita bagean kabeh dites lan kontrol
Muga-muga sampeyan rawuh ing kene kanggo mriksa
Service
3, Luwih saka 10 pengalaman kanggo ekspor
Kita duwe akeh agen ing saindenging jagad.

1.Kami ngekspor wiwit taun 2006, luwih saka 10 pengalaman kanggo pasar ekspor, mula kita ngerti banget babagan kahanan kerja ing luar negeri
2.Kami pabrik:
1.1 Pabrik kita wiwit wiwit taun 1996, dadi nomer pertama ing bisnis filtrasi, saéngga wong teknisi luwih akeh
luwih saka 14 pengalaman, kita ngerti kahanan kerja omah kanthi apik lan bisa nawakake sampeyan jujur
saran.
1.2 Teknisi cairan saringan 304/316 teknisi cairan luwih saka 15 taun pengalaman.
1.3 Teknisi filter bag kit 304/316 teknisi nggawe pengalaman luwih saka 16 taun.
1.4 Kita uga ngerti pasar filtrasi china uga, barang-barang kita ana ing endi wae ing omah kantong china,
saengga kita bisa menehi solusi solusi tas sing paling apik, sing bisa ngirit sampeyan lan entuk fungsi filtrasi sing luwih apik.
1.5 Kita fokus ing omah tas Filter kualitas tinggi.with kabeh mesin sing dibutuhake ing siji pabrik.
1.6 Kita nyoba kabeh bagean siji-siji sadurunge kirim karo peralatan teknologi tinggi
1.7 Kita duwe layanan sawise-sales, layanan layanan paling apik kanggo sampeyan.
1.8 Kita nampa pesenan jumlahe kanggo layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan.
1.9 Wong pabrik kita minangka masarakat lokal, saéngga barang-barang kita stabil
2.0 Kita duwe conto sampel kanggo sabanjure, supaya sampeyan bisa ngetrapake data sawayah-wayah nalika sampeyan njaluk supaya sabanjure.
3.Low MOQ: pabrik kita duwe akeh omah tas filter omah, saengga kita bisa nggawe jumlahe
supaya kanggo sampeyan.
4. Rega rega: Kita nyoba supaya paling apik supaya rega regane paling murah ing ngendi wae, rega pabrik paling murah kanggo sampeyan
urusan meh saben-saben. We are bangga mbantu ngirit dhuwit ing produk sing dikarepake.
5. Kualitas lan Sertifikasi sing apik, kita liwati tes FDA, MSDS, ISO9001 lan tes liyane.

Cat, bir, minyak sayur, obat, kosmetik, bahan kimia, produk minyak bumi, bahan kimia tekstil, bahan kimia fotografi, solusi elektroplating, susu, banyu mineral, pelarut panas, lateks, banyu industri, sirup, resin, tinta cetak, banyu limbah industri, jus , minyak sing bisa dipangan, lilin.
Prinsip kerja
Perumahan saringan tas stainless steel seri Sffiltech minangka jinis struktur anyar, volume sithik, operasi sederhana lan fleksibel, hemat energi, efisiensi dhuwur, operasi tertutup lan alat filtrasi serbaguna adaptasi sing kuat.
Pabrik saringan tas stainless steel seri Sffiltech: silinder filter wis disederhanakake, kepala filter lan struktur pambukaan cepet, tas filter stainless steel nguatake komponen utama bersih.
Filter kasebut minangka alat penyaring jinis tekanan, cairan saka cangkang filter ing jejere ngleboke menyang tas pipa lan piranti kanggo nguatake jaringan, infiltrasi cair butuh tingkat kehalusan tas sing bisa dadi tas filtrat sing mumpuni yaiku partikel yaiku nyekel tas filter. Pengganti tas saring pancen trep, tanpa nganggo bahan filter dhasar.

Contact Formulir