Language

FOLLOWS:

Perumahan Filter Multi-tas

Home » Products » Filter Filter » Perumahan Filter Multi-tas

Perumahan Filter Multi-tas

  • https://www.sffiltech.com/img/vm_fast_open_multi_bag_filter_housing.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116152216_543.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116152228_334.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116152240_441.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116152306_698.jpg

VM mbukak omah panyaring multi-tas kanthi cepet

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Quick opening multiple bag type filter housing - VM series
Seri VM mbukak kanthi cepet macem-macem jinis filter jinis tas, kanggo fokus ing efisiensi lan safety lan kekiatan desain pangguna, utamane digunakake ing polusi liyane, unsur filter kudu diganti asring lan produksi terus-terusan lan produksi ngalih cepet, omah filter VM minangka alat sing cetha kanggo nambah efisiensi produksi. Ganti unsur Filter cepet lan dipercaya, kanthi efektif nyuda efek gangguan produksi sing disebabake komponen panggantos, kanthi signifikan ningkatake efisiensi produksi, ing wektu sing padha, banget nyuda intensitas tenaga kerja.
VM opening cover diagram

Filter characteristics:
The fastest 15 seconds to ON/OFF the filter housing, quickly replace the filter element;
ON/OFF in a fixed position, no need to round the filter housing to tight nut;
With safety chain design, exhaust pressure to open the filter housing;
Gravity balance auxiliary opening mechanism, the single finger can push up to any open angle can be opened;
Vertical open cover, a plurality of compact can be parallel, saving installation space and cost of piping;
With a special bag pressing ring fastening tools, simple operation and labor;
Reduce the downtime to the shortest, promote productivity and reduce operating costs;
Selection of high quality O type elastomer sealing ring, excellent sealing performance and sealing life time;
The copper nut is designed, the thread is no longer with the thread, and the rotation is more time saving and labor saving;
The liquid part is made of pure stainless steel, excellent corrosion resistance and durability;
8 models, respectively, three bags, four bags, five bags, six bags, eight bags, twelve bags, seventeen bags, twenty-three bags;
three kinds of import and export orientation layout, convenient design and installation.

After a period of time, the replacement steps are as follows:
Step 1: open the safety interlock device to ensure the synchronous pressure relief.
Step two: rotate the shaft by hand, open the hoop safely
Step three: use a spring assisted balance mechanism to open the upper cover.
Step four: the use of pressure ring fastening tools, rotary open pressure ring
Step five: remove the bag, change into the new bag
Step six: close the top cover
Step seven: rotate the shaft by hand.
Step eight: close the safety interlock device, enter the status of continuing work

Packaging & Delivery

Packaging Details:    HS code: 8421392200 for bag filter housing 304/316 liquid
1. Plastik plastik nang lan kothak kayu ing njaba
2. biasane palet
3. Kita nggawe paket minangka syarat pelanggan
4.Kami yakin paket kita kanthi becik nglindhungi barang kanthi apik.
5.nalika barang-barang kita nganggo segara, yen pesenan cilik, kita uga bisa milih pesawat utawa Ali ngumumake utawa Fedex UPS DHL lan sapiturute.
6. Kita bisa nawarake label OEM ing kantong tenunan yen jumlah gedhe
7. Kita duwe forwarder dhewe nanging yen sampeyan duwe, kita uga bisa nggunakake penerjemah sampeyan
Delivery Detail:    Shipped in 7 days after payment
Kita ngontrol saben langkah-langkah kanggo detail omah filter kanthi pengalaman luwih saka 10 taun
We care every detail of the stainless steel water filter housing, even one small part we wish best quality control
Sampeyan bisa ndeleng rincian gambar kanggo ndeleng kontrol kualitas kita.
Tas panyaring tas
We have a lot of stainless steel water filter housing each one we focus on small detail to improve the quality control.

Napa Pilih kita


Babagan awake dhewe
1, Penyetor omah tas paling gedhe lan paling gedhe ing china
2. Paling utama bagean sing digawe dening awake dhewe
Pabrik 3.From 1996 lan ekspor wiwit taun 2006
4. Kita ora mung supplier nanging siji pusat informasi kanggo industri filtrasi
Peralatan & teknologi
2, Kita bagean kabeh dites lan kontrol
Muga-muga sampeyan rawuh ing kene kanggo mriksa
Service
3, Luwih saka 10 pengalaman kanggo ekspor
Kita duwe akeh agen ing saindenging jagad.

1.Kami ngekspor wiwit taun 2006, luwih saka 10 pengalaman kanggo pasar ekspor, mula kita ngerti banget babagan kahanan kerja ing luar negeri
2.Kami pabrik:
1.1 Pabrik kita wiwit wiwit taun 1996, dadi nomer pertama ing bisnis filtrasi, saéngga wong teknisi luwih akeh
luwih saka 14 pengalaman, kita ngerti kahanan kerja omah kanthi apik lan bisa nawakake sampeyan jujur
saran.
1.2 Teknisi cairan saringan 304/316 teknisi cairan luwih saka 15 taun pengalaman.
1.3 Teknisi filter bag kit 304/316 teknisi nggawe pengalaman luwih saka 16 taun.
1.4 Kita uga ngerti pasar filtrasi china uga, barang-barang kita ana ing endi wae ing omah kantong china,
saengga kita bisa menehi solusi solusi tas sing paling apik, sing bisa ngirit sampeyan lan entuk fungsi filtrasi sing luwih apik.
1.5 Kita fokus ing omah tas Filter kualitas tinggi.with kabeh mesin sing dibutuhake ing siji pabrik.
1.6 Kita nyoba kabeh bagean siji-siji sadurunge kirim karo peralatan teknologi tinggi
1.7 Kita duwe layanan sawise-sales, layanan layanan paling apik kanggo sampeyan.
1.8 Kita nampa pesenan jumlahe kanggo layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan.
1.9 Wong pabrik kita minangka masarakat lokal, saéngga barang-barang kita stabil
2.0 Kita duwe conto sampel kanggo sabanjure, supaya sampeyan bisa ngetrapake data sawayah-wayah nalika sampeyan njaluk supaya sabanjure.
3.Low MOQ: pabrik kita duwe akeh omah tas filter omah, saengga kita bisa nggawe jumlahe
supaya kanggo sampeyan.
4. Rega rega: Kita nyoba supaya paling apik supaya rega regane paling murah ing ngendi wae, rega pabrik paling murah kanggo sampeyan
urusan meh saben-saben. We are bangga mbantu ngirit dhuwit ing produk sing dikarepake.
5.Good quality and Certificationwe passed FDA,MSDS, ISO9001 and other test.

Paint, beer, vegetable oil, medicine, cosmetics, chemicals, petroleum products, textile chemicals, photographic chemicals, electroplating solution, milk, mineral water, hot solvent, latex, industrial water, syrup, resin, printing ink, industrial waste water, juice, edible oil, waxes.
Prinsip kerja
Sffiltech series stainless steel bag filter housing is a kind of novel structure, small volume, simple and flexible operation, energy saving, high efficiency, enclosed operation and strong adaptability multipurpose filtration equipment.
Sffiltech series stainless steel bag filter housing: filter cylinder simplified, the filter head and quick opening structure, stainless steel filter bag reinforce net main components.
The filter is a pressure type filtering device, the liquid from the filter shell beside the entrance into the pipe bag and device in strengthening network, liquid infiltration had need of degree of fineness of the bag that can be qualified filtrate bag itself is a, impurity particles is capture filter bag. The replacement of the filter bag is very convenient, without the basic filter material consumption.

Contact Formulir
Menu