Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Filter Biostatic

Home » Products » Filter Udara » Filter Filter Biostatic

Filter Filter Biostatic

  • https://www.sffiltech.com/img/w_type__mini_pleated_molecular_filter.jpg

Filter molekul lipit mini tipe W

Keterangan:

Jinis: Jenis: W Jenis Filter molekul lipit mini
Media: Resin pertukaran media karbon / Ion aktif
Pigura: Baja ABS / Galvanis / Baja tahan karat
Pemisahan: lem lem cair
Sealant: Polyurethane
Suhu: maksimal 40ºC sajrone terus-terusan

Kekandelan Vs Efisiensi vs penurunan tekanan
kekandelan Efisiensi awal
Tekanan nyelehake(pa)@2.5m/s
Inci (Mm) Tipe A Jinis B
12 292 95% 96% 80



Ukuran vs Aliran udara
Ukuran (W * H) Aliran udara (m3 / h)
Inci (Mm) @ 2.5m / s
24 * 24 592 * 592 3700
24 * 12 592 * 287 1900
24 * 22 592 * 495 2800
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

"W" Filter Molekuler Mini-Lipit

Kaluwihan
Non-lawon tanpa lapisan karo media berkualitas tinggi, sing diimpor saka Jerman
Konten karbon 250-500g / ㎡, entuk efisiensi lan umur dawa
Kapasitas aliran udara sing gedhe, bisa digunakake ing sangisoring aliran udara konvensional
Fleksibel kanggo milih medium miturut polutan sing beda
Efisiensi awal paling apik yaiku 99%







Aplikasi: Filter Molekuler kanggo sistem pendingin udara sing paling akeh, digunakake ing industri semikonduktor, farmasi bio, teknik genetik, mesin presisi, instrumentasi lan museum.

Contact Formulir