Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

HEPA HEPA Lan ULPA Filter-filter

Home » Products » Filter Udara » HEPA HEPA Lan ULPA Filter-filter

HEPA HEPA Lan ULPA Filter-filter

  • https://www.sffiltech.com/img/w_type_hepa_filter.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/18/20180118151404_946.png

Filter tipe hepa W

Keterangan:

Jinis: Filter jinis "W" kinerja dhuwur
Media: kertas serat serat
Pigura: Baja ABS / Galvanis / Baja tahan karat
Separator: lem cair panas
Sealant: Poliuretan
Rekomendasi penurunan tekanan pungkasan: 550Pa
Suhu: Maksimum 90ºC sajrone terus-terusan
Aplikasi: Minangka filter pungkasan kanggo kamar bersih industri lan AHU

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

"W" Ketik Filter HEPA, Kelas E11 nganti H14

Kaluwihan
Kertas serat kaca sing apik banget stabilitas efisiensi filtrasi

Jarak sing nyenengake: 3 mm, dhuwur pleat: 27 mm, nggawa resistensi sing luwih murah lan umur luwih suwe
Pasang sisih pegangan tangan karo punggawa, nyedhiyakake proteksi sing cukup kanggo saringan
Bingkai ABS lan logam ora opsional
Diuji sacara individu miturut EN 1822



Contact Formulir