Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Pembakaran sampah

Home » aplikasi » Pembakaran sampah

  • Tas panyaring Acrylic

    Katrangan:Jeneng kimia debu sing dirasakake jarum akrilik yaiku polyacrylonitrile, digunakake minangka bahan baku dening jarum sing dirasakake sistem hukum, lan banjur liwat suhu medium akrilik pamrosesan anti banyu khusus dipikolehi jarum resistansi hidrolisis ...

    Read More
  • Tas panyaring PPS

    Katrangan:Ukuran: diameter 100mm, 125mm, 130mm, 150mm, 180mm, 250mm ect.
    Dawane kasedhiya. Ukuran khusus kanggo ngatur.

    Read More
  • Tas Filter PTFE

    Katrangan:Jarum PTFE uga diarani Teflon, kanthi kinerja suhu suhu 260 sentigrade, suhu cepet bisa nganti 280 sentigrade. PTFE minangka bahan khusus kanthi resistensi alkali lan asam, anti-hidrolisis ...

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 3 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca