Language

FOLLOWS:

Kain banyu

Home » Products » Filter Filter » Kain banyu

  • Kain Filter filter

    Katrangan:Filter PP dirasakake digawe saka serat polipropilena 100%, sawise jarum ditumbuk, disanyi utawa polish kanggo bahan polypropylene mentah sing dirasakake, banjur pp filter dirasakake bisa dijahit ing kantong filter pp.

    Read More
  • Kain saring pe

    Katrangan:pe filter sing dirasakake digawe saka 100% serat poliester filamen, sawise jarum ditinju, dinyanyikake utawa polesan kanggo bahan sing dirasakake filter poliester mentah, mula krasa pe filter bisa dijahit dadi tas filter.

    Read More
  • Filter nilon

    Katrangan:1) Bahan: nilon 100% (kasedhiya poliester yen dibutuhake)
    2) Tenun: Tenun polos (Tenunan twill kasedhiya yen dibutuhake)
    3) Cacah Mesh: 4T ~ 140T bolong / cm (13mesh ~ 355 bolong / inci)
    4) Maks. jembaré: 365cm (143 inci)
    5) Werna: putih / kuning / ireng

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 3 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca

Contact Us

Menu