Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Perumahan Filter Multi-tas

Home » Products » Filter Filter » Perumahan Filter Multi-tas

Perumahan Filter Multi-tas

  • https://www.sffiltech.com/img/ym_multi_bag_bag__filter_housing.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116160637_331.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116160704_608.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116160722_504.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116160734_107.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116160753_405.jpg

YM omah

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Rocker multi-pocket type filter perumahan seri YM
Seri filter perumahanYM tipe saku multi rocker dirancang kanggo polusi kapasitas dhuwur utawa syarat filtrasi aliran gedhe. Desain saku multi kanggo tas 2-23 konvensional. Mesin siji bisa nganti 32 tas. Desain bukaan cepet lan nganggo lengan rocker tambahan tutup ndhuwur. Kantong kasebut bisa dipasang seri 0.5m2. Baja karbon Q235 multi-tas, 304 stainless steel lan stainless steel 316L lan bahan liyane, ditrapake kanggo perawatan macem-macem cairan asam lan alkali, pelarut lan macem-macem cairan netral.

Napa Pilih kita

Kode HS: 8421392200 kanggo perumahan filter tas cair 304/316
1. Plastik plastik nang lan kothak kayu ing njaba
2. biasane palet
3. Kita nggawe paket minangka syarat pelanggan
4.Kami yakin paket kita kanthi becik nglindhungi barang kanthi apik.
5.nalika barang-barang kita nganggo segara, yen pesenan cilik, kita uga bisa milih pesawat utawa Ali ngumumake utawa Fedex UPS DHL lan sapiturute.
6. Kita bisa nawarake label OEM ing kantong tenunan yen jumlah gedhe
7. Kita duwe forwarder dhewe nanging yen sampeyan duwe, kita uga bisa nggunakake penerjemah sampeyan
Babagan awake dhewe
1, Penyetor omah tas paling gedhe lan paling gedhe ing china
2. Paling utama bagean sing digawe dening awake dhewe
Pabrik 3.From 1996 lan ekspor wiwit taun 2006
4. Kita ora mung supplier nanging siji pusat informasi kanggo industri filtrasi
Peralatan & teknologi
2, Kita bagean kabeh dites lan kontrol
Muga-muga sampeyan rawuh ing kene kanggo mriksa
Service
3, Luwih saka 10 pengalaman kanggo ekspor
Kita duwe akeh agen ing saindenging jagad.

1. Kita ngekspor wiwit taun 2006, luwih saka 10 pengalaman kanggo pasar ekspor, mula kita ngerti kahanan kerja ing luar negeri
2.Kami pabrik:
1.1 Pabrik kita wiwit wiwit taun 1996, dadi nomer pertama ing bisnis filtrasi, saéngga wong teknisi luwih akeh
luwih saka 14 pengalaman, kita ngerti kahanan kerja omah kanthi apik lan bisa nawakake sampeyan jujur
saran.
1.2 Teknisi cairan saringan 304/316 teknisi cairan luwih saka 15 taun pengalaman.
1.3 Teknisi filter bag kit 304/316 teknisi nggawe pengalaman luwih saka 16 taun.
1.4 Kita uga ngerti pasar filtrasi china uga, barang-barang kita ana ing endi wae ing omah kantong china,
saengga kita bisa menehi solusi solusi tas sing paling apik, sing bisa ngirit sampeyan lan entuk fungsi filtrasi sing luwih apik.
1.5 Kita fokus ing omah tas Filter kualitas tinggi.with kabeh mesin sing dibutuhake ing siji pabrik.
1.6 Kita nyoba kabeh bagean siji-siji sadurunge kirim karo peralatan teknologi tinggi
1.7 Kita duwe layanan sawise-sales, layanan layanan paling apik kanggo sampeyan.
1.8 Kita nampa pesenan jumlahe kanggo layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan.
1.9 Wong pabrik kita minangka masarakat lokal, saéngga barang-barang kita stabil
2.0 Kita duwe conto sampel kanggo sabanjure, supaya sampeyan bisa ngetrapake data sawayah-wayah nalika sampeyan njaluk supaya sabanjure.
3.Low MOQ: pabrik kita duwe akeh omah tas filter omah, saengga kita bisa nggawe jumlahe
supaya kanggo sampeyan.
4. Rega rega: Kita nyoba supaya paling apik supaya rega regane paling murah ing ngendi wae, rega pabrik paling murah kanggo sampeyan
urusan meh saben-saben. We are bangga mbantu ngirit dhuwit ing produk sing dikarepake.
5. Kualitas lan Sertifikasi sing apik sing kita liwati FDA, MSDS, ISO9001 lan tes liyane.
Pengolahan Produk

Pengolahan Produk

Produk sing ngasilake nggunakake mesin paling apik kanggo nggawe omah filter banyu stainless steel

lokakarya uji saringan banyu stainless steel
saringan banyu stainless steel omah bagean cair nggawe bengkel
saringan banyu stainless steel omah bagean cair nggawe bengkel

Produk Pengepakan

Filter banyu cair stainless steel rinci paket cair omah

Cat, bir, minyak sayur, obat-obatan, kosmetik, bahan kimia, produk petrol, bahan kimia tekstil, bahan kimia fotografi, larutan elektron, susu, banyu mineral, pelarut panas, lateks, banyu industri, sirup, resin, tinta percetakan, banyu sampah industri, jus , minyak lenga, lilin.
Prinsip kerja
Perumahan saringan tas stainless steel seri Sffiltech minangka jinis struktur anyar, volume sithik, operasi sederhana lan fleksibel, hemat energi, efisiensi dhuwur, operasi tertutup lan alat filtrasi serbaguna adaptasi sing kuat.
Pabrik saringan tas stainless steel seri Sffiltech: silinder filter wis disederhanakake, kepala filter lan struktur pambukaan cepet, tas filter stainless steel nguatake komponen utama bersih.
Filter kasebut minangka alat penyaring jinis tekanan, cairan saka cangkang filter ing jejere ngleboke menyang tas pipa lan piranti kanggo nguatake jaringan, infiltrasi cair butuh tingkat kehalusan tas sing bisa dadi tas filtrat sing mumpuni yaiku partikel yaiku nyekel tas filter. Pengganti tas saring pancen trep, tanpa nganggo bahan filter dhasar.

Fitur lan kaluwihan teknis
Perumahan filter multi tas, 2-23 bag nyedhiyakake struktur desain
Cocog kanggo limbah kapasitas dhuwur utawa kabutuhan aliran gedhe
Ngimpor lan ngekspor macem-macem ukuran (DN80-DN300), trep kanggo docking langsung
Dilengkapi karo flange standar, njamin peralatan sing cukup lan kapasitas muatan pipa
Desain bukaan kanthi cepet, copot nut sing bisa mbukak tutup, pangopènan sing trep;
Kualitas las sing apik, aman lan dipercaya;
Bolt stainless steel dhuwur lan nut, tahan karat, awet;
Njabut bledosan pasir njaba, gampang di resiki, apik lan loman.
Desain knalpot lan got kaping pindho nggawe omah filter tas aman lan gampang digunakake.

Contact Formulir