Language

FOLLOWS:

Perumahan Filter Multi-tas

Home » Products » Filter Filter » Perumahan Filter Multi-tas

Perumahan Filter Multi-tas

  • https://www.sffiltech.com/img/ym_multi_bag_bag__filter_housing.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116160637_331.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116160704_608.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116160722_504.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116160734_107.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116160753_405.jpg

YM omah

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Rocker multi pocket type filter housing YM series
Rocker multi pocket type filter housingYM series is designed for high capacity pollution or large flow filtration requirements. Multi pocket design for conventional 2-23 bags. Single machine can be up to 32 bags. Quick opening design and with top cover auxiliary lifting rocker arm. The bag can be installed 0.5m2 series. Multi-bag Q235 carbon steel, 304 stainless steel and 316L stainless steel and other materials, applicable to the treatment of a variety of acid and alkali liquids, solvents and a variety of neutral liquids.

Napa Pilih kita

HS code: 8421392200 for bag filter housing 304/316 liquid
1. Plastik plastik nang lan kothak kayu ing njaba
2. biasane palet
3. Kita nggawe paket minangka syarat pelanggan
4.Kami yakin paket kita kanthi becik nglindhungi barang kanthi apik.
5.nalika barang-barang kita nganggo segara, yen pesenan cilik, kita uga bisa milih pesawat utawa Ali ngumumake utawa Fedex UPS DHL lan sapiturute.
6. Kita bisa nawarake label OEM ing kantong tenunan yen jumlah gedhe
7. Kita duwe forwarder dhewe nanging yen sampeyan duwe, kita uga bisa nggunakake penerjemah sampeyan
Babagan awake dhewe
1, Penyetor omah tas paling gedhe lan paling gedhe ing china
2. Paling utama bagean sing digawe dening awake dhewe
Pabrik 3.From 1996 lan ekspor wiwit taun 2006
4. Kita ora mung supplier nanging siji pusat informasi kanggo industri filtrasi
Peralatan & teknologi
2, Kita bagean kabeh dites lan kontrol
Muga-muga sampeyan rawuh ing kene kanggo mriksa
Service
3, Luwih saka 10 pengalaman kanggo ekspor
Kita duwe akeh agen ing saindenging jagad.

1. Kita ngekspor wiwit taun 2006, luwih saka 10 pengalaman kanggo pasar ekspor, mula kita ngerti kahanan kerja ing luar negeri
2.Kami pabrik:
1.1 Pabrik kita wiwit wiwit taun 1996, dadi nomer pertama ing bisnis filtrasi, saéngga wong teknisi luwih akeh
luwih saka 14 pengalaman, kita ngerti kahanan kerja omah kanthi apik lan bisa nawakake sampeyan jujur
saran.
1.2 Teknisi cairan saringan 304/316 teknisi cairan luwih saka 15 taun pengalaman.
1.3 Teknisi filter bag kit 304/316 teknisi nggawe pengalaman luwih saka 16 taun.
1.4 Kita uga ngerti pasar filtrasi china uga, barang-barang kita ana ing endi wae ing omah kantong china,
saengga kita bisa menehi solusi solusi tas sing paling apik, sing bisa ngirit sampeyan lan entuk fungsi filtrasi sing luwih apik.
1.5 Kita fokus ing omah tas Filter kualitas tinggi.with kabeh mesin sing dibutuhake ing siji pabrik.
1.6 Kita nyoba kabeh bagean siji-siji sadurunge kirim karo peralatan teknologi tinggi
1.7 Kita duwe layanan sawise-sales, layanan layanan paling apik kanggo sampeyan.
1.8 Kita nampa pesenan jumlahe kanggo layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan.
1.9 Wong pabrik kita minangka masarakat lokal, saéngga barang-barang kita stabil
2.0 Kita duwe conto sampel kanggo sabanjure, supaya sampeyan bisa ngetrapake data sawayah-wayah nalika sampeyan njaluk supaya sabanjure.
3.Low MOQ: pabrik kita duwe akeh omah tas filter omah, saengga kita bisa nggawe jumlahe
supaya kanggo sampeyan.
4. Rega rega: Kita nyoba supaya paling apik supaya rega regane paling murah ing ngendi wae, rega pabrik paling murah kanggo sampeyan
urusan meh saben-saben. We are bangga mbantu ngirit dhuwit ing produk sing dikarepake.
5. Kualitas lan Sertifikasi sing apik sing kita liwati FDA, MSDS, ISO9001 lan tes liyane.
Pengolahan Produk

Pengolahan Produk

Products producing we use best machines to make our stainless steel water filter housing

stainless steel water filter housing test workshop
stainless steel water filter housing liquid parts making workshop
stainless steel water filter housing liquid parts making workshop

Produk Pengepakan

stainless steel water filter housing liquid package detail

Cat, bir, minyak sayur, obat-obatan, kosmetik, bahan kimia, produk petrol, bahan kimia tekstil, bahan kimia fotografi, larutan elektron, susu, banyu mineral, pelarut panas, lateks, banyu industri, sirup, resin, tinta percetakan, banyu sampah industri, jus , minyak lenga, lilin.
Prinsip kerja
Perumahan saringan tas stainless steel seri Sffiltech minangka jinis struktur anyar, volume sithik, operasi sederhana lan fleksibel, hemat energi, efisiensi dhuwur, operasi tertutup lan alat filtrasi serbaguna adaptasi sing kuat.
Pabrik saringan tas stainless steel seri Sffiltech: silinder filter wis disederhanakake, kepala filter lan struktur pambukaan cepet, tas filter stainless steel nguatake komponen utama bersih.
Filter kasebut minangka alat penyaring jinis tekanan, cairan saka cangkang filter ing jejere ngleboke menyang tas pipa lan piranti kanggo nguatake jaringan, infiltrasi cair butuh tingkat kehalusan tas sing bisa dadi tas filtrat sing mumpuni yaiku partikel yaiku nyekel tas filter. Pengganti tas saring pancen trep, tanpa nganggo bahan filter dhasar.

Fitur lan kaluwihan teknis
Multi bag filter housing, 2-23 bag provided design structure
Suitable for high capacity sewage or large flow needs
Importing and exporting a variety of sizes (DN80-DN300), convenient for direct docking
Equipped with standard flange, ensuring adequate strength of equipment and pipe load capacity
Desain bukaan kanthi cepet, copot nut sing bisa mbukak tutup, pangopènan sing trep;
Kualitas las sing apik, aman lan dipercaya;
Bolt stainless steel dhuwur lan nut, tahan karat, awet;
Njabut bledosan pasir njaba, gampang di resiki, apik lan loman.
Dual exhaust and drainage design makes the bag filter housings safe and convenient for use.

Contact Formulir
Menu