Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Автоматска машина за шиење на цевки со торби за филтрирање

Почетна » Производи » Машина за шиење на филтри за торби » Автоматска машина за шиење на цевки со торби за филтрирање

Автоматска машина за шиење на цевки со торби за филтрирање

  • https://www.sffiltech.com/img/automatic_filter_bag_tube_sewing_machine.jpg

Автоматска машина за шиење цевка за филтрирање

спецификација:

Спецификација на глава за шиење јуки 1261
3) Употреба на линија за шиење за производство на автоматска цевка за филтрирање
А) Специјална за цевката со торби за филтрирање на прав
Б) Широко се користи за фиберглас чувствувано, фиберглас ткаена ткаенина, мета-арамиден филц, ППС-филц, полиестерска филтер-торба, торба за филтер-птфе и така натаму.

Спецификација на линија за шиење за производство на автоматска цевка за филтрирање
Може да ја смени главата за шиење на ingуки со топла глава за заварување за возврат за употреба. Автоматска линија за шиење за производство на цевки за филтрирани торби има 5 делови.
а. Автоматски дел за хранење.
б Автоматски дел за шиење (Јуки 1261)
в. Автоматски дел за чување
г. Автоматски дел за сечење (маса од 9 метри)
ѓ. Оперативна табела

Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

Автоматска линија за шиење за производство на цевки со филтер-торба / автоматска машина за шиење на филтер-торба / автоматска линија за цевки со филтрирање
1) Вовед во линија за шиење за автоматско производство на цевки од филтер торба
SFFiltech филтерот понуден за автоматско филтрирање на цевка за торба за производство на цевки, е специјален за цевката за филтер-торба, има добри перформанси на континуирано производство, висок ефективен, низок интензитет на трудот, ниска цена на одржување, што е специјален дизајн за игла пробиен филтер фабрикувани мелници и ткаени филтер торбички од фиберглас.
големината на машината: 17м * 1.54м * 1.95м
тежината на машината: 1300 кг
брзината на трчање за шиење:> 7м / мин

Голема брзина, мала работна сила.
4) Предност на линија за шиење за производство на автоматска цевка за филтрирање
А) Големината на филтските кеси може попрецизно да се контролира.
Б) Подобрување на ефикасноста на работата и намалување на трошоците за работна сила, голема брзина, целосно автоматско, брзина на заварување 7-12 метар на минута
В) Прилагодлив држач за клубени, може да има топол филтер торба за топол од 120мм до 300мм.
Г) Погоден за ткаена ткаена ткаенина од стаклопластика, ние сме најдобрата фабрика која може многу добро да шие ткаени фиберглас ткаенини и неткаени ткаенини во Кина.
Д) Клучни делови на брендот за линија на цевки SFF: глава за шиење JUKI 1261 (произведено во Јапонија)
ножеви за сечење (произведени во Тајван), серво мотор (произведени во Тајван), сензор (произведено во САД), инвертер (произведен во Јапонија)

Контакт форма