Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Торба за филтрирање

Почетна » Производи » Филтер за прав » Торба за филтрирање

Торба за филтрирање

  • https://www.sffiltech.com/img/1110_1.jpg

Кеса за филтрирање на базалт

спецификација:
Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

Заврши третман:
Песна, календиран, сет на топлина, тефлон третман
 
Големина: дијаметар 100мм, 125мм, 130мм, 150мм, 180мм, 250мм итн.
Секоја должина е достапна. Посебна големина е прилагодена.
 
Метод на постапка: шиење
 
предности:
а) стабилна големина, добра јачина
б) пониска цена од другите хемиски влакна со висока отпорна на температура
в) висока отпорност на температурата
Г) кога ја исполнувате фабриката за висока температура, мора да го најдеме вистинскиот материјал за тоа, базалт можеби најдобриот за избор.
 
Торба за филтрирање на прашина:
Бидејќи секој филтер има свои карактеристики и параметри,
кога избравме филтер материјал за кеси за филтрирање прашина,
мора да ги знаеме следниве параметри: температура, влажна,
дијаметар на прашина, хемиски својства на гас, абразивни за прав, механички параметри на филтерот.
Општо, торбите за филтрирање на прашина SFF се користат во филтрирање на индустриски отпадни гасови, корисна прашина, филтри за гас со висока температура.
Фабриката за филтрирање торби за Шангај ви нуди добро решение според карактеристиките на прашина, помагајќи да изберете добар материјал за филтрирање за да постигнете најдобри ефективни филтрирање.


Контакт форма