Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Јаглерод црн

Почетна » апликации » Јаглерод црн

  • Торба за филтрирање со фиберглас

    Опис :Ткаенина за филтрирање на стаклени влакна е изработена од предиво од стаклопластика, со посебен третман како графит, силициум, потопување на птфе, против третман со киселина и друг хемиски третман. тоа е идеална висока температура, отпорна на филтерско платно од фиберглас ...

    Повеќе
Почетна Претходно 1 Следна Презиме - Вкупно 1 1 евиденција Тековната страница / Вкупно 1 20 по страница