Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Цемент

Почетна » апликации » Цемент

 • Полиестер торба за филтрирање

  Опис :1. Температура на работа 150 Deg c,
  2. максималниот наплив е 150 deg c.
  3. добра анти-киселина, добра анти-алкална, добра хидролиза стабилност
  4. Средна пропустливост на воздухот: 10-15 m3/m2/min@12.7mmH2O
  5. Мене ми е најевтиниот филтер ...

  Повеќе
 • Кесичка за филтрирање на Арамид

  Опис :Отпорен на пожар
  Отпорен на висока температура
  Работна температура: 204 степен
  Максимална температура: 240 степени
  Одлична алкална отпорност
  Добра отпорност на киселина
  Добар отпор на органски растворувачи
  Одлично абразија r ...

  Повеќе
 • Филтер торба P84

  Опис :1. Отпорен на пожар
  2. Висока отпорна на температура
  3.Вежба на температура: 240 степени
  4.Макс температура: 260 степен
  Без точка на топење, жолта боја
  Влакната П84 е со структура на пресек (форма на лист), има големи филтри ...

  Повеќе
 • Торба за филтрирање со фиберглас

  Опис :Ткаенина за филтрирање на стаклени влакна е изработена од предиво од стаклопластика, со посебен третман како графит, силициум, потопување на птфе, против третман со киселина и друг хемиски третман. тоа е идеална висока температура, отпорна на филтерско платно од фиберглас ...

  Повеќе
Почетна Претходно 1 Следна Презиме - Вкупно 4 1 евиденција Тековната страница / Вкупно 1 20 по страница