Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Котел со јаглен

Почетна » апликации » Котел со јаглен

 • Филтер торба P84

  Опис :1. Отпорен на пожар
  2. Висока отпорна на температура
  3.Вежба на температура: 240 степени
  4.Макс температура: 260 степен
  Без точка на топење, жолта боја
  Влакната П84 е со структура на пресек (форма на лист), има големи филтри ...

  Повеќе
 • Тефлонска торба за филтрирање

  Опис :Тефлонски игла се чувствува исто така наречена Тефлон, со добри перформанси во температурата од 260 Целзиусови, моменталната температура може да достигне до 280 Целзиусови. Тефлонски е специјален материјал со добра отпорност на алкали и киселини, анти-хидролиза ...

  Повеќе
Почетна Претходно 1 Следна Презиме - Вкупно 2 1 евиденција Тековната страница / Вкупно 1 20 по страница