Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Филтер за торби и компактни филтри

Почетна » Производи » Воздушен филтер » Филтер за торби и компактни филтри

Филтер за торби и компактни филтри

  • https://www.sffiltech.com/img/corrosion_resistant_super_synthetic_filter_f6_to_f8.jpg

Супер синтетички филтер отпорен на корозија F6 до F8

спецификација:

модел

димензии(mm)

Број на џебови

Класификација на филтри

Проток на воздух / Пад на притисок

 

ШхВхД

 

EN779:2012

(m / h / Pa)

UC-M6

× × 595 595 600

6

M6

4250 / 100

UC-M6

× × 595 495 600

5

M6

3400 / 100

 

 

 

 

 

UC-M6

× × 595 287 600

3

M6

2150 / 100

 

 

 

 

 

UC-F7

× × 595 595 600

8

F7

4250 / 120

 

 

 

 

 

UC-F7

× × 595 495 600

6

F7

3400 / 120

UC-F7

× × 595 287 600

4

F7

2150 / 120

 

 

 

 

 

UC-F8

× × 595 595 600

8

F8

4250 / 140

UC-F8

× × 595 495 600

6

F8

3400 / 140

UC-F8

× × 595 287 600

4

F8

2150 / 140

Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

Предности
Од возводно кон низводно density густината на влакната се смени од лабава во компактна, за голем капацитет за задржување на прашина.

ПП композитна мембрана на материјалот, обезбедуваат ефикасност за честички од мала големина.
Обработка на топло топење, материјалите се силни и убави
Филтерска кеса во облик на „V“, внатрешна инкрустација со мали џебови во форма на „V“, гради совршен воздушен канал во форма „V“.
Полиуретанска рамка (бела / сива / црна)
Ефикасноста и капацитетот за задржување на прав се споредливи со стаклени влакна

Апликација: Апликации за климатизација во платформа против корозија, оф-шор.

Контакт форма