Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Филтер чорап

Почетна » Производи » Течен филтрација » Филтер чорап

Филтер чорап

  • https://www.sffiltech.com/img/double_layer_pp_filter_sock.jpg

Двослоен пп чорап за филтрирање

спецификација:
Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

Чорапот за филтрирање со двослоен pp е направен со филтер за филтрирање од два pp за да се добие поголема ефикасност и подолг век на траење.
Начин на конструкција: Целосно заварени вреќи за филтрирање на течности или начин на конец за шиење

Постојат ставки како што следува:
POXLfilter торба за торба за долг век на траење со филц со двослоен слој
Кеса за филтрирање PEXL Кесичка за филтер со долг век на траење со филтер со двослоен слој

Тема:
Целосно заварена конструкција за висока ефикасност и филтрирање без бајпас
Целосно заварена конструкција со прстенот за запечатување торба со филтер Sffiltech обезбедува 100% филтрација без бајпас
Прстенест заптивка на филтерот Sffiltech, активиран под притисок, обезбедува флексибилен, хемиски отпорен заптивка што се прилагодува на секое куќиште за филтрирање на торбите
Материјалот е ослободен од силиконски и кратерни материи и сертификати за ФДА
Специјалниот сет на топлина и површинската обработка на полирање значително го намалуваат ослободувањето на влакна и задржуваат одредена микро-стапка
Стабилни и флексибилни заварени споеви што се прилагодуваат на корпата за прицврстување
Рачките во прстенот прават замена на вреќата за филтрирање брзо и лесно
Заштедете трошок за работна сила за менување на вреќата со еден филтер наскоро.
Sffiltech силно препорачува употреба на инструмент за вметнување што го олеснува вметнувањето на вреќата на филтерот во куќиштето на филтерот за торбите и обезбедува правилно усогласување на вреќата за филтрирање во корпата за врзување

Како работи вреќата за филтрирање во куќиштето на филтерот за торба
Внатре во системот за филтрирање на вреќата, вреќата за филтрирање е поддржана од внатрешна корпа за филтрирање. Влезната течност треба да тече откако ќе се филтрира со филтрите за вреќи, со што нечистотијата се пресретнува во вреќата за филтрирање. Може да продолжите да го користите системот за филтрирање и по менување на вреќата за филтрирање. Тренд е филтерот за вреќа да го замени делумно филтерот за кертриџ. Малата вреќа за филтер може да филтрира голема количина на течност.

Детали за фабриката за филтрирање торби 500 микрони
500 микрони филтер торба детали за шиење детали
Област на пакување
Ние ја тестираме секоја торба за филтрирање од 500 микрони пред пратката

течност за филтрирање течни детали

Целосно заварена конструкција за висока ефикасност и филтрирање без бајпас
Целосно заварена конструкција со прстенот за запечатување торба со филтер Sffiltech обезбедува 100% филтрација без бајпас
Прстенот за заптивка на филтерот Sffiltech, активиран под притисок, обезбедува флексибилен, хемиски отпорен заптив, кој се прилагодува на секое куќиште на филтерот за вреќи
Материјалот е ослободен од силиконски и кратерни материи и сертификати за ФДА
Специјалниот сет на топлина и површинската обработка на полирање значително го намалуваат ослободувањето на влакна и задржуваат одредена микро-стапка
Стабилни и флексибилни заварени споеви што се прилагодуваат на корпата за прицврстување
Рачките во прстенот прават замена на вреќата за филтрирање брзо и лесно
Заштедете трошок за работна сила за менување на вреќата со еден филтер наскоро.
Sffiltech силно препорачува употреба на инструмент за вметнување што го олеснува вметнувањето на вреќата на филтерот во куќиштето на филтерот за торбите и обезбедува правилно усогласување на вреќата за филтрирање во корпата за врзување

Клучни апликации на филтерот за филтрирање
Бои и лакови
Мастила
хемикалии
Обработува вода

производ за обработка на

Контакт форма