Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Пред-филтрирање филтер за воздух

Почетна » Производи » Воздушен филтер » Пред-филтрирање филтер за воздух

Пред-филтрирање филтер за воздух

  • https://www.sffiltech.com/img/dry_type_spray_filter_paper.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/18/20180118095057_726.jpg

Хартија за филтрирање со сув тип

спецификација:

Големина: 10000мм + 1000мм + 60мм
Ефикасност на филтерот: 90%
Тежина за вчитување на филтерот: 18KG / sqm

Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

V суви филтри, познати и како хартија за филтрирање на бои, филтер за магла за боја (табла за филтрирање). Се користи за сушење на просторијата за прскање на нов вид на еколошки производи, го користи филтерот за заштита на животната средина; Тоа го прави спреј / боја повеќе вода, нема загадување! Може ефикасно да ги филтрира бојата, маслото, стаклените суровини, епоксидот, катранот, железото Кристофер долго, растворувањето на работното парче, пластиката, керамиката, бојата, боењето, порцеланот, итн., Ефектот за филтрирање на сув воздух е дури 99.99%, повисок барања во работна околина со спреј или влажност поголема кога се користи уште подобро. Сувиот филтер V може ефикасно да го апсорбира прскањето со overspray, присилно низ правецот на промена на протокот на млазницата многу пати, така што тоа е потешко отколку честичките на воздухот да се залепат на површината на хартијата, а не далеку со протокот. Содржината на преовладување на хартијата за филтрирање во преклопот од ниско полнење, спреј до целосно блокирање, филтрите треба да се променат! 14 до 15 кг на квадратен најмалку лежишта, со носивост три до пет пати од другите видови на филтер-хартија, и длабочината на лежиштата и површината на лежиштата

Технички податоци:
Предложете стапка на проток: 0.25-1 М / С
Максимален притисок: 128-256paМедиуми: водоотпорни материјали базирани на хартија, капацитет на адсорпција на боја на метар квадратен да достигне 15-25 килограми, што е 3-5 пати од другите материјали
Температура: 200
Din53438 Незапалива основа: F1

Широко се користи во филтер за боја за дрво, мебел, автомобил, хардвер и други простории за бојадисување итн.
Материјалот е погоден за филтрирање на цврсти или течни честички за време на прскањето, може широко да се користи во филтерот за боја за дрво, мебел, автомобил, хардвер и други простории за боја итн.

Контакт форма