Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Домување филтер за торби

Почетна » Производи » Течен филтрација » Домување филтер за торби

Домување филтер за торби

  • https://www.sffiltech.com/img/dulpex_filter_housing.png

Куќиште на филтерот Далпекс

спецификација:
Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

За апликации со континуирана и висока стапка на проток
Интегрален склоп за поврзување на вентилите е достапен за куќиштата на DUOLINE со вентили за пеперутка што овозможуваат работа на вентилите со единечна рачка.

DUOLINE куќиштата се достапни во јаглероден челик или не'рѓосувачки челик со големина 02 (двојна должина) филтер-кеси. Крајните врски се или 2 "или 3" прирабници

Ние го контролираме секој чекор за деталите за куќиштето на филтската кеса со повеќе од 10 години искуство
Ние се грижиме за секој дета detail од торбата за филтрирање на торбите, дури и на еден мал дел посакуваме најдобра контрола на квалитетот
Можете да ги видите деталите на сликата за да ја видите нашата контрола на квалитетот.
Куќиште на филтер за торба
Имаме многу кеси за филтрирање на торби, секоја од нив се фокусираме на мали детали за да ја подобриме контролата на квалитетот.

Апликација:

Боја, пиво, растително масло, лекови, козметика, хемикалии, нафтени производи, текстилни хемикалии, фотографски хемикалии, раствор на галванизација, млеко, минерална вода, врел растворувач, латекс, индустриска вода, сируп, смола, мастило за печатење, индустриски отпаден вода, сок , масло за јадење, восоци.
Работен принцип
Куќиштето на филтерот за не'рѓосувачки челик серија Sffiltech е еден вид нова структура, мал обем, едноставна и флексибилна работа, заштеда на енергија, висока ефикасност, затворено работење и силна повеќенаменска опрема за филтрирање со силна прилагодливост.
Куќиште за филтрирање на нерѓосувачки челик од сериите Sffiltech: поедноставен цилиндер за филтрирање, главата на филтерот и структура за брзо отворање, вреќата за филтрирање од не'рѓосувачки челик ги засилуваат нето главните компоненти.
Филтерот е уред за филтрирање на притисок, течноста од филтер-школката покрај влезот во вреќата за цевки и уредот во зајакнување на мрежата, течна инфилтрација има потреба од степен на финост на торбата што може да се квалификува самата кесичка за филтрирање е нечистотија честичките се фаќаат торба за филтрирање. Замената на вреќата за филтрирање е многу удобна, без основна потрошувачка на материјал за филтрирање.

Зошто да не изберете


Опис на компанијата

Клучни DOULINE апликации:
• Автомобилство
• Храна и пијалаци
• Хемиска обработка
• Бои, мастила, смоли и премази
• Електроника
• Петрохемикалии
• Општински третман на вода
• Индустриски третман на вода
• Пулпа и хартија
• Фармацевтски
• Лубриканти, Течности за обработка на метали
• Растворувачи

Контакт форма