Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Опрема за филтрирање

Почетна » Производи » Воздушен филтер » Опрема за филтрирање

Опрема за филтрирање

  • https://www.sffiltech.com/img/fan_filter_unit.jpg

Единица за филтрирање на вентилатори

спецификација:
Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

Име на моделот Класа на филтер Ширина Висина Длабочина Проток на воздух m3 / h Пад на притисок Pa површина на медиум м2 Тежина на единица kg единица волумен m3 24241 G4 594 594 23 2600 65 0,83 0,5 0,01 24242 G4 594 594 48 3420 70 1,64 0,78 , 0,02 24244 4 G594 594 98 4140 90 2,56 1,45 0,04 12242 4 G289 594 48 1710 70 0,79 0,4 0,01 16202 4 G394 495 48 1890 70 0,94 0,44 0,01 16252 4 G495 622 48 2340 70 1,18 0,55 0,02 20202 4 G495 495 48 2340 70 1,12 0,55 0,02 20242 4 G495 594 48 2880 70 1,36 0,66 0,02 20252, 4 495 Г622 48 2970 70 1,42 0,7 0,02 12244 4 289 Г592 98 2070 90 1,28 0,75 0,02 16204 4 394 Г495 98 2250 90 1,45 0,85 0,02 20204 4 495 G495 98 2880 90 1,73 1,05 0,04 XNUMX XNUMX

Примарен филтер за системи за климатизација. Тип: Филтер за еднократна употреба со наборен панел Случај: Цврст картон отпорен на вода. Медиуми: Мешавина од памук и синтетички влакна. EN779: Ефикасност од 2012 година: G4. Гравиметриска ефикасност: 92%. Препорачан краен пад на притисок: 250 Pa.

Контакт форма