Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Филтер чорап

Почетна » Производи » Течен филтрација » Филтер чорап

Филтер чорап

  • https://www.sffiltech.com/img/fda_certificated_pp_filter_sock.jpg

FDA сертифициран PP-чорап за филтрирање

спецификација:
Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

Целосно усогласен и одобрен за лекови, храна и пијалоци

Детали за фабриката за филтрирање торби 500 микрони
500 микрони филтер торба детали за шиење детали

Област на пакување
Ние ја тестираме секоја торба за филтрирање од 500 микрони пред пратката

Пакување на производи

течност за филтрирање течни детали

Избраните материјали обезбедуваат усогласеност со сите апликации за храна. Во случај на зашиени кеси, се користи специјален материјал за навој без лубрикант
Независна лабораториска анализа обезбедува исполнување на барањата на ФДА
Миграцијата е силно намалена преку внимателниот избор на полимери за кои се смета дека се безбедни според законот за храна
Прстенест запечатувачки FDA спречува течен бајпас за безбедно филтрирање
Специјалното единечно пакување ги одржува вреќата за филтрирање ослободени од загадување за време на испорака и складирање пред употреба
Sffiltechfilter силно препорачува употреба на инструмент за вметнување што го олеснува вметнувањето на вреќата за филтрирање во куќиштето на филтерот за торбите и обезбедува правилно усогласување на вреќата за филтрирање во рамките на корпата за врзување
Направено е во многу чиста работилница
Специјални за одредена околина за барање ФДА

Масло за јадење
желатин
Минерална вода
Сокови
Шеќер
Млечни

производ за обработка на

Контакт форма