Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Касета за филтрирање

Почетна » Производи » Течен филтрација » Касета за филтрирање

Производи

Контактирајте нѐ

 • Тел: 0086 21 54715167 /
          0086 18501617016
 • Е-пошта: info@sffiltech.com
 • Факс: 021 33321505
 • Адреса: Соба Бр.5004, Северно-булинг, зграда на Нова Кангиан Техника, Бр.951 Jianchuan Road, Minhang Disctrict, Шангај Кина
 • Елемент на преклопен филтер за стерилизација на полиетерсулфон со низок дифузен проток

  Опис :Филтерскиот елемент е подобрен нов филтер за течна стерилизација. Неговото ниско ниво на дифузија на проток обезбедува ефект на стерилизација. Секој елемент на филтерот го поминува фабричкиот тест за интегритет, што може да обезбеди интегритет и ефект на стерилизација на елементот на филтерот.

  Повеќе
 • ПП плетени касети за филтрирање

  Опис :Касетите за филтрирање LPPF се изработени од повеќеслоен полипропилен, со високи стапки на проток, широка хемиска компатибилност и висок капацитет за задржување на нечистотии. Овие филтри се идеални за отстранување на честички и колоидни загадувачи во филтрацијата на вакцините.

  Повеќе
 • Активирани касети за филтрирање на јаглеродни влакна

  Опис :Касетите за филтрирање LFC се произведуваат од активни компоненти на јаглеродни влакна и полипропилен, изработени за деколоризација, дезодоризација и несакана адсорпција, особено за оксидирачки супстанции и отстранување на органски нечистотии во индустријата за флаширана вода. Тие можат да обезбедат високи стапки на проток при падови на низок притисок, да се ослободат нетоксични материи и погодност за употреба. Покрај тоа, тие се економична алтернатива на гранулирани активни јаглеродни касети.

  Повеќе
 • Касети за филтрирање на стаклени влакна

  Опис :Сите касети за филтрирање со флуорополимер се изработени од хидрофилна PTFE мембрана и компоненти PVDF, кои нудат високи влезови, високи стапки на проток и долг работен век. Поради нивните карактеристики на супериорна хемиска компатибилност и отпорност на оксидација, тие се идеални за примена на оксидирана филтрација на вода во индустријата за флаширана вода.

  Повеќе
 • Мембрански касети за филтрирање ptfe

  Опис :Касетите со филтер LPTA се карактеризираат со трајно хидрофобна тефлонска мембрана, специјално дизајнирана за стерилно вентилирање и примена на гас во производство на вакцини. Тие се тестираат за интегритет, нудејќи највисока безбедност во процесот, високи протоци, екстремна влажност и строги редови во стерилизација на пареа. Овие филтри можат да бидат стерилизирани со пареа повеќе пати за долг работен век.

  Повеќе
 • Мембрански касети за филтрирање PVDF

  Опис :Касетите за филтрирање LPSL се специјално дизајнирани за стерилизирање на филтрацијата на фракционата плазма. Тие се карактеризираат со екстремно ниски екстрактибилиси со не повеќе од 10mg / 10 ”, подолг работен век на траење со 40 циклуси на SIP. Овие филтри можат моќно да обезбедат квалитетен финален производ.

  Повеќе
 • Мембрани касети за филтрирање MCE

  Опис :Касетите со филтри за LPM се карактеризираат со високо-перформанси, хидрофилна мешавина на естери на целулоза, кои нудат високи стапки на проток, мала адсорпција на протеини и супериорна микробиолошка безбедност. Овие филтри се дизајнирани да ги намалат трошоците и се особено погодни за префилтрација на вакцините.

  Повеќе
 • Касети за филтрирање на мембраната Пес

  Опис :Касетите за филтрирање LPSL се специјално дизајнирани за стерилизирање на филтрацијата на фракционата плазма. Тие се карактеризираат со екстремно ниски екстрактибилиси со не повеќе од 10mg / 10 ”, подолг работен век на траење со 40 циклуси на SIP. Овие филтри можат моќно да обезбедат квалитетен финален производ.

  Повеќе
 • Филтрација за куќиште со кертриџ

  Опис :Куќиштето на филтерот за филтрирање со висок кертриџ Доктопфилтер се движи од 9 кертриџи до 100 кертриџи, а должината на кертриџот е 20 , 30 , 40 , 50. Достапно е разновидност на куќиштето за филтрирање кертриџ, усвојувајќи уникатно завртка за замав со помошник асистент на капакот.
  Куќиштето на филтерот за касети е погодно за инсталирање и со касети со двоен отворен крај и со еден кертриџ со отворен крај 222. Уникатен дизајн и брз отворање. Лесно е да се отвори, затвори, манипулира и одржува

  Повеќе
 • Касети за филтрирање Meltblown

  Опис :1.Триатарски кертриџ структура нуди висок капацитет за задржување на нечистотија, подолг век на траење
  2. Формирана со топлинска врска без употреба на врзива и лепила.
  3.100% чист полипропилен нема да предизвика загадување на водата
  4. Широка хемиска компатибилност
  5.Прозен дизајн за да се прошири површината на филтрационата површина
  6. Сите видови адаптери се достапни.

  Повеќе
Почетна Претходно 1 Следна Презиме - Вкупно 11 1 евиденција Тековната страница / Вкупно 1 20 по страница