Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Опрема за филтрирање

Почетна » Производи » Воздушен филтер » Опрема за филтрирање

Производи

Контактирајте нѐ

 • Тел: 0086 21 54715167 /
          0086 18501617016
 • Е-пошта: info@sffiltech.com
 • Факс: 021 33321505
 • Адреса: Соба Бр.5004, Северно-булинг, зграда на Нова Кангиан Техника, Бр.951 Jianchuan Road, Minhang Disctrict, Шангај Кина
 • Ламинарен систем на проток виси од таванот

  Опис :Медиуми: Комерцијален спој на памук и синтетички влакна во униформа покриено медиумско ќебе.
  Препорачан краен пад на притисок: 1.0 "wg кога се работи на 500 fpm. Дизајнот на системот може да диктира алтернативна точка на промена.
  Температура: Максимална континуирана работна температура од 200º F (93 ° C).

  Повеќе
 • Повторно циклус систем на ламинарен проток

  Опис :Препорачан краен пад на притисок: 1.0 "wg кога се работи на 500 fpm. Дизајнот на системот може да диктира алтернативна точка на промена.
  Температура: Максимална континуирана работна температура од 200º F (93 ° C).
  Оценки: ЕЦИ вредност на пет starsвезди, наведени како УЛ 900.

  Повеќе
 • Систем за торбирање и торбирање

  Опис :Препорачан краен пад на притисок: 1.0 "wg кога се работи на 500 fpm. Дизајнот на системот може да диктира алтернативна точка на промена.
  Температура: Максимална континуирана работна температура од 200º F (93 ° C).
  Оценки: ЕЦИ вредност на пет starsвезди, наведени како УЛ 900.

  Повеќе
 • Единица за филтрирање на вентилатори

  Опис :Примарен филтер за системи за климатизација. Тип: Плетиран филтер за панели со еднократна употреба Случај: Цврст картон отпорен на вода. Медиуми: Мешавина од памук и синтетичко влакно. ЕН779: 2012 ефикасност: G4. Гравиметриска ефикасност: 92%. Препорачан финален пад на притисокот: 250 Pa.

  Повеќе
 • Машина за повторно циклус на филтрирање

  Опис :Препорачан краен пад на притисок: 1.0 "wg кога се работи на 500 fpm. Дизајнот на системот може да диктира алтернативна точка на промена.
  Температура: Максимална континуирана работна температура од 200º F (93 ° C).
  Оценки: ЕЦИ вредност на пет starsвезди, наведени како УЛ 900.

  Повеќе
 • Единица за тркалачки филтер

  Опис :Тип: Подвижна единица за филтрирање Големина на необични според корисничката опрема
  Зрела технологија, удобна инсталација, лесна за контрола
  Медиуми за филтрирање: полиестерско влакно
  Ниска инвестиција и оперативни трошоци, точност со висока контрола
  Рамка: Нерѓосувачки челик / пластифициран поцинкуван челик

  Повеќе
 • Куќиште за филтрирање на терминал за замена на странична просторија

  Опис :Може да биде во пристаништето за тестирање на ПАО.
  Може да се открие пристаништето за тестирање на падот на притисокот.
  Може да биде опремено со прилагодувач на воздушниот вентил.
  Може да се завитка со материјал за зачувување на топлина.
  3 тип дифузор
  Врската со канал може да биде од горното лице или од страничното лице.

  Повеќе
 • Покривки на полимерни ламинарни текови

  Опис :„Технологијата на ламинарни навлаки може ефикасно да ја подобри униформноста на воздухот од ХЕПА / УЛПА, отстапувањето од точка до точка од просечната брзина на проток на воздухот ќе се контролира во рамките на ± 10%“.

  Повеќе
Почетна Претходно 1 Следна Презиме - Вкупно 9 1 евиденција Тековната страница / Вкупно 1 20 по страница