Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Индустриска храна

Почетна » апликации » Индустриска храна

  • Торба со филтри за полипропилен

    Опис :Заврши третман на полипропилен филтер: Песна, календиран, сет на топлина, жица од не'рѓосувачки челик (анти статички)
    Големина на филтската кеса: дијаметар торба со дијаметар должина 100мм, 125мм, 130мм, 150мм, 180мм, 250мм и др.
    ...

    Повеќе
Почетна Претходно 1 Следна Презиме - Вкупно 1 1 евиденција Тековната страница / Вкупно 1 20 по страница