Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории
телефонска линија

Емили:0086 21 54715167 Стивен:0086 18501617016

топли производи

Полиестер торба за филтрирање

Опис :1. Температура на работа 150 Deg c,
2. максималниот наплив е 150 deg c.
3. добра анти-киселина, добра анти-алкална, добра хидролиза стабилност
4. Средна пропустливост на воздухот: 10-15 m3/m2/min@12.7mmH2O
5. Тоа е најевтиниот медиум за филтрирање во полето за филтрирање на филтерот за торби. Филтерот за полиестерски торби е најпопуларен во системот за кеси.

Повеќе

Истражете што можете да направите со Sffiltech

Серија филтри за колектори за прашина

СЕРИЈА ЗА МАСЕРИЈА ЗА МАСКИ