Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Килин во цементни фабрики Експлозија на печка во фабрика за челик

Почетна » апликации » Килин во цементни фабрики Експлозија на печка во фабрика за челик

 • Кесичка за филтрирање на Арамид

  Опис :Отпорен на пожар
  Отпорен на висока температура
  Работна температура: 204 степен
  Максимална температура: 240 степени
  Одлична алкална отпорност
  Добра отпорност на киселина
  Добар отпор на органски растворувачи
  Одлично абразија r ...

  Повеќе
Почетна Претходно 1 Следна Презиме - Вкупно 1 1 евиденција Тековната страница / Вкупно 1 20 по страница