Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Машина за шиење на долги рака

Почетна » Производи » Машина за шиење на филтри за торби » Машина за шиење на долги рака

Машина за шиење на долги рака

  • https://www.sffiltech.com/img/long_arm_sewing_machine.jpg

Машина за шиење со долга рака

спецификација:

1. Максимална брзина на шиење: 1800 вртежи во минута

2. Удар на шипката со игла: 33.6 мм

3. Мерач на игла: 12 mm (или според ваше барање.)

4. Големина на креветот во дијаметар: 80 mm

5. Работен простор: 80мм * 110мм

6. Удар на рачката за преземање на навој: 60 mm

Системот усвојува мотори на брзина, така што брзината секогаш може да се прилагоди. Исто така, користи ЛЦД-монитор со голем екран. Далечинска контрола на целата операција. 

Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување
1. материјал автоматско хранење. 2. автоматско складирање за шиење. 3. автоматско мерење 4. вкрстување исто така  5. главна контролна единица.

 

1. Автоматско хранење:  вклучувајќи уреди за фотоелектрично следење и сопирање, уредот за фотоелектрично следење обезбедува напојување на крпа во вистинска варијација со брзината на шиење.
2. Автоматско шиење: брзина на шиење: 7 ~ 10m / min. брзината на шиење е прилагодлива за различни видови ткаенини и конци за шиење. вклучена е и единица за дување на игла со ладен воздух. и неткаен водечки дел и така натаму.
3. Складирање:  зашиени кеси се чуваат тука за да се обезбеди претходното шиење да не се меша во последователно отсекување и поместување на материјалот.
4. Автоматско мерење и вкрстување: поставената должина на торбата.
4. Главна контролна единица: се состои од програмабилен логички контролер (PLC) за пневматски елемент.инвертори и фотоелементи. Да се ​​обезбеди координирано и автоматско работење на целокупниот систем, со производствен приказ на денот
Клучните компоненти усвојуваат производи од САД, Германски.

Кеси за филтрирање може да се користат за индустриска филтрација, филтрација на производи, поделба на цврста / течност како: 

- Растенија за мешање на асфалт

- Електрани на биомаса

- Хемиска и фармацевтска индустрија

- Отстранување висока температура

- Електрани на јаглен

- Прехранбена индустрија

- Производство на обоени метали и челик

- Индустрија за цемент, гипс и вар

- Третман на термички отпад

Контакт форма