Јазик

СЛЕДЕТЕ:

сите категории

Филтер чорап

Почетна » Производи » Течен филтрација » Филтер чорап

Филтер чорап

  • https://www.sffiltech.com/img/long_life_filter_sock.jpg

Долг живот филтер чорап

спецификација:
Контактирајте нè >>
  • Опис
  • апликација
  • Слика
  • Пребарување

Високи перформанси и економични вреќи за филтри за апликации со долг век на траење
Слоевите со густ материјал од полипропилен филтер помагаат постепено и сигурно да се чистат течностите
заптивниот прстен обезбедува 100% филтрација без бајпас
100% чисти полипропиленски влакна без никакви мазива и сертифицирани од FDA
Материјалот е ослободен од силикон и материи што создаваат кратер
Овозможува филтрација за долг век на траење во многу апликации каде во моментов се користат такви вреќи за филтрирање од причини
Структурата на влакната на материјалот од вреќата за филтрирање ги распаѓа гелите и ги задржува во длабочината на материјалот
Sffiltech силно препорачува употреба на инструмент за вметнување што го олеснува вметнувањето на вреќата на филтерот во куќиштето на филтерот за торбите и обезбедува правилно усогласување на вреќата за филтрирање во корпата за врзување

Детали за фабриката за филтрирање торби 500 микрони
500 микрони филтер торба детали за шиење детали

Област на пакување
Ние ја тестираме секоја торба за филтрирање од 500 микрони пред пратката

Пакување на производи

Филтрирање на течности со висока чистота со мала концентрација на честички
Прво помине филтрирање на штитник
Отстранување на активиран јаглерод

производ за обработка на

Контакт форма